Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vi avslöjar! Därför åker drottningen till prinsessan Madeleine just nu

22 nov, 2018, 08:01 
Drottningen befinner sig hemma hos prinsessan Madeleine i Miami, det fick vi bekräftat redan tidigare i veckan. Och nu kan vi avslöja varför!
Annons

Drottning Silvia har landat i Florida, lagom till det stora firandet.

I dag är det ju Thanksgiving! En amerikansk helg som i de flesta delstater är större än självaste julen. Allting kretsar kring familjen, och om att vara tillsammans och umgås och äta mycket och gott.

Centrala Miami. Prinsessan Madeleines villa ligger i utkanten av stan.
Centrala Miami. Prinsessan Madeleines villa ligger i utkanten av stan.

Så räkna med att jättekalkonen står på bordet hemma hos prinsessan Madeleine och Chris O’Neill i den nya villan i utkanten av Miami, precis som i så väldigt många andra amerikanska hem.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Thanksgiving har firats i USA ända sedan 1863. Allt kretsar kring familjen - och kalkonen.
Thanksgiving har firats i USA ända sedan 1863 och är en älskad tradition. Allt kretsar kring familjen – och kalkonen.

Madeleine har ju bott i USA i flera omgångar och Chris är amerikan, eftersom han både har amerikanskt och brittiskt medborgarskap. Och med tre barn och hus i Florida så har Thanksgiving-firandet säkert blivit extra viktigt.

Annons
Prinsessan Madeleine på Solliden med sin man Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.
Mormor har landat!

Sedan är ju detta en långhelg och fyra dagar ledigt betyder att även Chris O’Neill kan pusta ut. Så inte konstigt att drottning Silvia väljer att hälsa på just nu. Vädret ser dessutom ut att bli finfint, med solglimtar och 27 plusgrader.

En badhytt på stranden i Miami i Florida.
Thanksgiving infaller alltid den fjärde torsdagen i november i USA. Just i Miami firar man i sommarvärme!

Eva O’Neill kan vara på plats

Och kanske kommer även Chris glammiga mamma (och barnens farmor) Eva O’Neill att sitta med runt bordet?

Annons
Chris O'Neills mamma Eva O'Neill (i mitten) på Oktoberfesten i München 2015.
Eva O’Neill (i mitten) siktades senast i New York för någon månad sedan, och dessförinnan vid Oktoberfesten i München i september. Den här bilden är dock från ett tidigare år.

Festmåltiden på en klassisk Thanksgiving serveras ofta vid lunchtid eller på tidiga eftermiddagen, och den stora kalkonen brukar få sällskap av potatismos, brysselkål och tranbärssås. Det sägs att detta är den dag då amerikanerna äter mest på hela året! Och i morgon väntar sedan den galna och hajpade mega-shoppingdagen Black Friday.

Läs också:

Foto: IBL, TT, Kungahuset.se/Anna-Lena Ahlström

Annons