Vi avslöjar långresan! Hit åkte Victoria och familjen på höstlovet

Vi avslöjar långresan! Hit åkte Victoria och familjen på höstlovet

Prinsessan Estelle hade mycket att berätta när hon kom tillbaka till kompisarna i förskoleklassen på Campus Manilla imorse. För det blev en riktig långresa på höstlovet - ända till Brasilien!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel gjorde som en hel del andra svenska familjer och reste söderut på höstlovet. Svensk Damtidning kan avslöja att de tillbringade veckan i drottning Silvias gamla hemland Brasilien. Närmare bestämt i Sao Paulo, där drottningen bodde som barn.

– Det var en helt privat resa. Båda barnen var med, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Och här ser du Victoria, Daniel och Estelle på semestern! Bilderna är tagna på generalkonsulatet tre trappor upp på Alameda Franca-gatan, där generalkonsul Renato Pacheco Neto tog emot familjen. Kronprinsessparet var där vid minst två tillfällen.

– Vi hade äran att ta emot kronprinsessan Victoria och hennes familj, skriver konsulatet stolt och visar upp denna avslappnade bild med Victoria i t-shirt och prins Daniel i snickarkrage till kavajen.

Att de besökte generalkonsulatet är helt naturligt. Det är något de brukar göra under sina resor.

Silvia till Brasilien

Mycket talar för att drottning Silvia också var med, hon har program i Sao Paulo på torsdag, då hon är en av huvudtalarna vid det stora demenssymposiet Dementia in Focus. Svensk Damtidning söker hovet angående detta.

Läs mer: Victoria: Hovet bekräftar – därför är Victoria ledig

Foto: TT, Instagram