Victoria fortsätter - men det oroar mamma Silvia ordentligt

26 mar, 2023, 13:03 
Kronprinsessan Victoria, drottning Silvia

Trots att drottningen är mycket oroad fortsätter kronprinsessan i samma takt...

Annons

Kronprinsessan Victoria är en av Sveriges mest hårt arbetande - i sin väg mot att bli regent pågår arbetet i stort sett hela tiden.

Om det inte är kungliga framträdanden så är det administrativt arbete. Så hektiskt har det varit i över 20 års tid trots att Victoria startat familjelivet under tiden.

Hör kronprinsessan Victorias egna ord om pappa kungen: ”Tyvärr”
Hör kronprinsessan Victorias egna ord om pappa kungen: ”Tyvärr”

Silvia är ordentligt orolig – vill att Victoria ska varva ner

Victoria väntar Estelle och familjen vill att schemat ska anpassas inför förlossningen - speciellt drottningen är mån om att uppmuntra kronprinsessan att vila.

– Mamma Silvia hade hela tiden förmanat och varnat. Hon var orolig för sin dotter. Silvia tyckte helt enkelt att Victoria arbetade för mycket och att hon istället borde passa på att njuta och vara ledig under sin sista tid som höggravid, säger Johan T Lindwall.

Annons

Victoria å andra sidan är väldigt inställd att fullfölja sina uppdrag och bocka av åtaganden på sitt schema.

Kronprinsessan får igenom sin plan - jobbar på

Den alltid lika dedikerade Victoria väljer ut ett datum för sista rycket med jobb – efter det börjar föräldraledigheten och lugn och ro.

– I samråd med sin hovstab lade Victoria in arbetspunkter så nära inpå den beräknade födseln som nästan en vecka. Hon bestämde att den 21 februari skulle vara hennes sista officiella dag på slottet, säger Johan T Lindwall i "Victoria - prinsessa och mamma"

Victoria visste med sig att det skulle bli en rastlös väntan innan förlossningen - en längre sysslolös period krävdes inte.

Några dagar efter Victorias sista arbetsdag nedkom Estelle, tronföljaren. Victoria och Daniel är direkt världens lyckligaste föräldrar.

Foto: TT

Estelle, Victoria
Estelle var med på en hel del jobb!
Annons