Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Carl Philips galna festkväll - champagnen sprutade

24 jun, 2023, 16:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Carl Philip och Victoria
Syskonen Bernadotte hade riktigt vilda kvällar när de tog studenten. Foto: TT

De kungliga syskonen visade verkligen vart skåpet ska stå under deras student.

Annons

Varje år fylls gator och tog av stora flak med sjungandes, dansandes och riktigt glada nyexaminerade studenter. Under flera veckor firar olika skolor att deras sistaårselever avslutat sina studier, och äntligen ska få ge sig ut i arbetslivet och låta livet börja ordentligt.

Victorias oro: ”Inte lätt att leva som man önskar”Brand logo
Victorias oro: ”Inte lätt att leva som man önskar”

Studenten är verkligen en glädjens dag och det firas alltid med mycket fest. Det är en stor dag som många går igenom, även kungligheterna. Precis som alla andra går de också i skolan och tar studenten. Vi tänkte därför ta en tillbakablick på våra tre kungliga syskon, Victoria, Carl Philip och Madeleines studentdagar.

Victorias student - först ut

Först ut var det såklart det äldsta barnet, kronprinsessan Victoria. Detta var familjens första student och precis som alla andra föräldrar stod både kungen och Silvia med skylten i högsta hugg.

Annons
Victorias student
Familjen stod förväntansfullt och väntade på Victoria.

Det var en riktigt glad Victoria som sprang ut till sin familj och hon gav sin pappa en stor kram efter utspringet.

Victoria och Carl Gustaf
Pappa fick en stor kram efter utspringet.

Efter det var det dags att åka mot mottagningen och Victoria satt i ett riktigt vrålåk, nämligen en röd sportbil. Ingen mindre än kungen körde bilen och jämte satt Silvia. Victoria satt uppe på sätet med sina glada och lite oroliga småsyskon som höll fast henne för att hon inte skulle trilla.

Annons
victoria i sportbil
Victoria åkte som en riktig drottning i den röda sportbilen.

Victoria var riktigt lycklig under den stora dagen som hon firade tillsammans med sina klasskompisar. Och hon hade även jobbet klirrat och klart, hon var ju kronprinsessa.

Victoria
Tjo och tjim stod på schemat.

Carl Philips student - champagnen sprutade

Året därefter var det lillebrors tur, prins Carl Philip. Även denna gång stod familjen och väntade på prinsen. Och kungen såg riktigt cool ut när han klev in på utspringet med den bedårande bebisbilden på Carl Philip.

Annons
Carl Philip var bedårande på sin bebisbild.

Systrarna var riktigt stola över sin lille och storebror, och Carl Philip var riktigt stilig i sin studentmössa. Mamma Silvia såg nästan lite rörd ut när sonen hade avslutat sina studier vid det naturvetenskapliga programmet på Lundsbergs skola i Värmland.

Kungafamiljen
Systrarna var riktigt stolta över brorsan.
Carl Philip och Silvia
Silvia blev lite rörd av sonens prestationer.
Annons

Efter de fina stunderna med familjen var det dags för flak. Och här blev det vilt. Med ett tropisk tema hoppade Carl Philip runt och dansade med sina vänner. Och champagnen sprutade överallt. Och kvällen bjöd på ännu mer fest.

Carl Philip
Carl Philip vet verkligen hur man festar.

Madeleines student - partyprinsessan

Tillslut var det minstingens tur att säga hejdå till skolan. Madeleine tog studenten från Enskilde Gymnasium. Samma skola som storasyster tagit studenten från fem år tidigare. Och det var inte mindre fart och fläkt i lillasyster. Hon var ju ändå känd som party-prinsessan.

Madeleine
Madeleine var riktigt lycklig på sin stora dag.

Madeleine och bästa kompisen Louise "Lussan" Thott tog studenten tillsammans och som de säger" kärlek kommer och går, men sanna vänner består", vilket verkligen stämmer överrens med dessa bästisar. De är nämligen bästa kompisar än idag, trots att de inte har kunnat träffas lika ofta då Madeleine bott i USA. Men det blir det ändring på när hon flyttar tillbaka till Sverige i augusti.

Annons
Madeleine och Lussan
Kompisarna är bästa vänner än idag.

Innan det var dags för flak hann Madeleine skvallra lite med storasyster som var på plats, hon hade även kameran i högsta hugg då hon ville föreviga lillasysters stora dag.

Madeleine och Victoria
Victoria såg till att fånga alla ögonblick.

Sedan blev det även flak-dags för Madeleine som visade upp riktigt proffsiga dans-moves tillsammans med sina klasskamrater.

Victoria, Carl Philip och Madeleine
Tiden går så fort. Foto: TT

Tiden går verkligen fort. Idag har de åstadkommit stora saker allihopa. De har alla hittat den stora kärleken och har egna barn. Trots att det är en bit kvar så kommer det bara säga vips och vi ser lilla Estelle, Alexander och Nicholas stå och hoppa på flaken.

Annons