Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel åker utomlands – föräldrafri helg för barnen

17 nov, 2023, 12:00 
AvGabriella Hall

Prinsessan Estelle och lillebror prins Oscar stannar hemma när föräldrarna lämnar landet.

Annons

Victoria ger sig ut på ännu en resa, denna gång bär det av till moderns tidigare hemland Tyskland. Som så många gånger står prins Daniel vid hennes sida även nu, medan barnen blir hemma.

Estelle och Oscar stjäl showen – överraskar alla!Brand logo
Estelle och Oscar stjäl showen – överraskar alla!

Först blir det ett solouppträdande för kronprinsessan när hon på fredagen firar det svenska näringslivet i Tyskland. För tjugonde gången delas det svenska Företagspriset ut.

Sedan har kronprinsessparet en fri dag tillsammans innan de beger sig till Berlin för att närvara vid den stora minnesceremonin som hålls på minnesdagen Volkstrauertag, för att hedra de som dött i krig.

Victoria och Daniel på besök i Tyskland 2021.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel lämnar barnen hemma

För prinsessan Estelle och prins Oscar blir det däremot en helg hemma på Haga, eller så passar de på att spendera sin föräldrafria tid i det lyxiga drömhuset ute på Fågelbro.

Annons

En helt vuxenfri helg blir det dock inte, nog har de sällskap av sin nanny, som de verkligen verkar trivas med. Tänk bara på när de alla tre, hand i hand, rusade förbi utanför Bornholms slott i somras. Då fnissades det för fullt.

Undra vad helgen har att bjuda på för äventyr? Som barn är det ju alltid lite spännande att hitta på saker på egen hand utan sina föräldrar. Sedan väntar ett kärt återseende för familjen.

Då återförenas familjen

Redan på måndag har kronprinsessparet saker att stå i hemma i Stockholm. Victoria ska på ett seminarium på förstklassiga Operakällaren och Daniel her ett styrgruppsmöte med organisationen han och Victoria tog intiativ till, Generation Pep.

För prinsessan Estelle och prins Oscar börjar skolan igen, efter en helg av säkerligen spännande äventyr men också lugn och ro.

Foto: Henrik Montgomery/TT, Christine Olsson

Annons