Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel fångas ny på bild – avslöjade efter långa tystnaden

03 apr, 2024, 16:00 
Nu vet vi hur det ligger till.
Annons

Kungafamiljen njuter just nu av lite påskledighet, och den officiella kalendern är rensad. Kungaparet har delat en solig hälsning från Storlien, och även prinsparet har önskat alla en glad påsk.

Men det har varit knäpptyst från kronprinsessparet – som nu avslöjas.

Här firas Victoria på slottet – med hela familjen!Brand logo
Här firas Victoria på slottet – med hela familjen!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniels märkliga tystnad

Hur och var kungafamiljen firar påsk är ingenting hovet kommunicerar utåt, eftersom det är deras privata tid. Men kungaparet signerade sin påskhälsning från Jämtland, och hovets informationschef berättade för Expressen att de fick sällskap av delar av familjen.

Kungaparet i Storlien
Kungaparet förtjänar verkligen lite ledighet!Foto: Instagram

Även prinsessan Madeleine skickade en härlig hälsning från Florida – vilket innebär att de enda vi inte hört av är kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons

Men nu avslöjas allt – med en helt ny semesterbild på paret.

Här firade kronprinsessparet påsk – avslöjas på ny bild

Det är idylliska Wij Trädgårdskök som delar en bild på Victoria och Daniel som var på besök hos dem kring påsk. På bilden är det två avslappnade och glada kungligheter som glatt ställer upp på bild. Victoria i jeans och blus, och Daniel i anonym keps och stickad pullover. Ja, de ser ju faktiskt ut som vem som helst!

Och det är ingen slump att paret besökte just Wij Trädgårdar – det är ett ställe de besökt många gånger sedan de träffades. Dessutom ligger det ju i Ockelbo, vilket innebär att det blev en härlig påsk hos Ewa och Olle Westling!

Här kan Victoria och Daniel ladda batterierna i fred, på den ställen de håller så varm om sitt hjärta. Som Victoria själv uttryckt det:

– Jag trivs väldigt bra hos din familj. Det är ett andningshål, en trygghet och ett lugn att vara hos er.

Foto: TT

Annons