Victoria och Daniel väcker reaktioner: Blir omskrivna utomlands "Konstigt..."

14 feb, 2023, 07:02 
Kronprinsessan Victoria, prins Daniel

De nya bilderna från Australien väcker starka reaktioner....

Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har en spännande resa i Oceanien framför sig.

Just nu befinner kronprinsesparet sig i Australien, Canberra. Hittills har de ynnesten att träffa lurviga koalabjörnar och även Australiens generalguvernör.

Fantastiska bilderna på Victoria – från andra sidan jorden!
Fantastiska bilderna på Victoria – från andra sidan jorden!

När Daily Mail uppmärksammar Victoria och Daniels besök i Australien beskriver de att kronprinsessparet var på gott mod när de togs emot i landet.

Har inte varit i Australien på 18 år

Kronprinsessan berättade att hon inte varit på besök i Australien sedan 2005. Sedan dess har hon hunnit träffat prins Daniel och få två barn, det har alltså hänt en helt del.

Gårdagens schema var som vanligt hektiskt för kungligheterna. De hade tre givna stopp: Ett besök på svenska ambassaden i Canberra, Nationalmuséet och ett rehabiliteringscenter för koalor i Namadgi nationalpark.

Annons

Besöket skapar reaktioner i utlandet "Varför?!"

Under artikeln om Victoria och Daniels besök i Australien går det att finna kritiska röster. En läsare undrar varför den brittiska sajten inte rapporterat mer om den svenska framlidne prinsessan.

"Varför rapporterade Daily Mail aldrig om prinsessan Lilian, den svenska prinsessan från Wales. Jag antar att de inte visste"

Det finns även en läsare som är bosatt i Australien som tycker att det känns lite märkligt att se de svenska kungligheterna i en helt annan miljö än de vanligtvis brukar vara.

"Konstigt att se kungligheterma i min lokala miljö. Visste inte att de var här, men hoppas att de får en bra resa och en härlig paus från den nordliga vintern"

Foto: TT

Annons