Victoria och Daniels beteende har blivit en snackis – oväntade kärleksgesten fångas på bild!

19 feb, 2023, 13:00 

Nu sprids bilden på Victoria och Daniel i utlandet, och i fokus hamnar en riktigt ovanlig men härlig kärleksförklaring!

Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har precis rundat av en lång och fullspäckad vecka i Australien och Nya Zeeland. Statsbesöket knöts ihop under lördagen, och nu väntar ett kärt återseende hemma på Haga.

Det har kommit mängder med härliga bilder från den lite varmare delen av jordklotet på paret, men en bild sticker ut – tack vare en helt oväntad kärleksgest!

Kungens ord om hjärtoperationen • Victorias saknad efter barnen • Margrethes ord om döden – 3 kungliga snackisar från vecka 7!
Kungens ord om hjärtoperationen • Victorias saknad efter barnen • Margrethes ord om döden – 3 kungliga snackisar från vecka 7!

Nya bilden på Victoria och Daniel har blivit en snackis

Att Victoria och Daniel är kära råder det ingen tvekan om, det är inte därför bilden har blivit en snackis. Men det tillhör ju inte vanligheterna när det kommer till kungligheterna, att de visar sin kärlek öppet.

Det handlar om att de allt som oftast är på jobb när de fångas på bild, och då är det helt enkelt inte läge att visa kärleken utåt – nu är de ju kungliga kollegor.

Annons

Men plötsligt händer det, som nu! På en bild från besöket i Australien ser vi Victoria och Daniel med breda leenden, hand i hand. Det var på väg till ambassadör Pontus Melanders mottagning som det minst sagt låg kärlek i luften. Det var 200 inbjudna gäster, däribland kronprinsessparet.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel går hand i hand
Wow – vilket par!

Victoria var strålande vacker i en kjol med blåa blommor och statement halsband, och visst längtar man till sommaren när man nås av dessa bilder?

Därför visar inte Victoria och Daniel sin kärlek utåt

Denna bild uppmärksammas nu i utlandet, och det är våra danska grannar på Billed Bladet som väljer att visa upp det härliga fotot. Det är ju en tydlig kärleksgest, och även om ett "vanligt" par kan ha svårt att förstå uppståndelsen är det ovanligt för ett kronprinsesspar.

Annons

– När kronprinsessparet reser, och representerar Sverige, så är de alltid väldigt korrekta och det är sällan vi ser dem ta i varandra under de officiella programpunkterna. Kanske går de armkrok på sin höjd, förklarar Svensk Damtidnings mångåriga reporter Ellen Myrgård fenomenet.

– I det här lägena är de ju framför allt kungliga kollegor, men visst är det härligt när de visar att de också är man och hustru, som älskar att vara ute på äventyr ihop.

Ja, men någon vidare kärleksresa blev det inte. Besöket löpte ju över alla hjärtans dag, och när Svensk Dam fick sig en pratstund med Victoria berättade hon att det inte blev någon större uppståndelse:

– Vi noterade ju att det var det, men vi är så långt hemifrån, säger hon.

Foto: TT

Annons