Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniels hemliga dejtkväll på Öland – utan barnen

18 jul, 2022, 16:00 

Vilken underbar sommarkväll!

Annons
Victorias chock • Daniels & Oscars urgulliga detalj • Plötsliga spexet – 3 hetaste snackisarna från Victoriadagen!Brand logo
Victorias chock • Daniels & Oscars urgulliga detalj • Plötsliga spexet – 3 hetaste snackisarna från Victoriadagen!

Vilka härliga dagar, och sommarkvällar vår kungafamilj fått tillsammans på deras älskade Öland! Och än är det inte över, tvärtom. Nu när Victoriaveckan är förbi får kungligheterna äntligen koppla av och njuta av den svenska sommaren som de så gärna gör.

Och visst verkar det som om de passar på – som Victoria och Daniel som tog en härlig barnfri kväll!

Relationen till popstjärnan

Dagen efter kronprinsessans födelsedag, på fredagen, skulle man kunna tänka sig att samtliga i skaran var trötta efter gårdagens bravader. Men så såg det inte ut, tvärtom! På kvällen dök prins Carl Philip och prinsessan Sofia upp på Molly Sandéns konsert på Borgholms slottsruin, med prinsessan Estelle!

Estelle och Sofia verkar vara riktiga Molly-fantaster, och såg ut att stormtrivas på ruinens VIP-platser. De två prinsessorna viftade med händerna och tjoade till Molly på scen.

Det är ju inte heller någon slump att de dök upp på konserten. Molly och Sofia skrev i hemlighet bröllopslåten som Sofia överraskade Carl Philip med på deras bröllop, framförd av Molly och Danny Saucedo!

Som de njöt!

Kärleksfulla kvällen

Det var säkert härligt för Estelle att få hänga lite med sin morbror, och få släppa loss till grym popmusik. Men frågan kvarstod. Vad gjorde födelsedagsbarnet Victoria? Att hon unnade sig lite välförtjänt vila hemma på Solliden slott var en lågoddsare, men så var faktiskt inte fallet.

Svensk Dam har tagit del av bilder som visar att Victoria och Daniel befann sig på en annan konsert – Niklas Strömstedt på Solliden Sessions! De såg oerhört kärleksfulla och glada ut den ljumma sommarkvällen, och satt med stolarna nära varandra.

Kungaparet och Madeleine hade också tagit sig dit för att avnjuta lite livemusik, medan det för Carl Philip och Sofia istället blev Molly Sandén.

Vilket härligt avslut på födelsedagsveckan för vår kronprinsessa!

Foto: TT

Annons