Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Victoria och Estelle dök upp mitt i city – se bilden!

Kronprinsessan Victoria Prinsessan Estelle Prins Oscar

Det kan vara dagens härligaste bild. För plötsligt dök kronprisessan Victoria upp med prinsessan Estelle – och bjöd på trottoardisco!
Prinsessan Estelles bästa vän – hästen Viktor!
Slå på ljud

Det har seglat upp en ny härlig bild på kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle. Den är tagen mitt i centrala Stockholm, på den i vanliga fall rätt så stillsamma Riddargatan, inte långt från Hovstallet. Men det lugnet satte Victoria och Estelle stopp för. De inte bara kommer gående på trottoaren – de dansar fram! Vilken pepp med lite kungligt disco mitt i vardagen.

Frågan är bara vem som kniper högsta poängen för sina moves? Det var jämnt, men vi röstar nog på Estelle!

Och det är ju något väldigt härligt med att kronprinsessan Victoria, 43, kan släppa loss så här när hon är ute privat, trots att hon den här dagen befann sig mitt bland folk. Riddargatan är dessutom väldigt smal och alla som de mötte kunde lätt se att det var Sveriges kronprinsessa som ägnade sig åt lite trottoardisco.

Kronprinsessan Victoria Prinsessan Estelle Riddargatan i Stockholm

Plötsligt kom Victoria och Estelle dansande längs Riddargatan...

Så är kronprinsessan Victoria som mamma till Estelle

Det är också tydligt att prinsessan Estelle fortfarande var inne i sin rosa period, hon har rosa jacka och rosa jympaskor, och det avslöjar att den här bilden inte är ny. Den togs i september 2017, av en privatperson, och sedan har den spritts på nätet, nu senast på Twitter av Sarah Williams, den kungliga modeexperten som driver Instagramkontot och bloggen TheRoyalsAndI.

– Det ser definitivt ut som om kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle hade extremt kul ihop, konstaterar Sarah Williams och vi kan bara hålla med.

Den här glimten av kronprinsessan som mamma visar ju att hennes och (den då femåriga) prinsessan Estelles relation är hur glad och spexig och avslappnad som helst.

Och titta på livvakterna från Säpo som går bakom dem där på gatan – de rör inte en min. Den där kungliga spontandansen skulle ju ha kunnat locka fram ett leende, men detta är proffsiga poliser som helt enkelt bara är skuggor och som inte på något sätt deltar, vad än Hagafamiljen hittar på.

Kronprinsessan Victoria Prinsessan Estelle Livvakt från Säpo

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle och en av deras skuggor från säkerhetspolisen Säpo.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Estelles succé på slottet

LÄS OCKSÅ: Detaljen som avslöjar prinsessan Estelles okända sida

Foto: TT.