Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Madeleine strålar! Se nya bilderna från slottet

13 sep, 2023, 16:55 

Prinsessan Madeleine gör comeback på slottet!

Annons
Här gör Madeleine oväntad comeback – timmar före kungens stora fest!Brand logo
Här gör Madeleine oväntad comeback – timmar före kungens stora fest!

Kungens jubileumsvecka är i full rullning!

Under tisdagskvällen hade kungafamiljen en fullspäckad dag med gudstjänst på förmiddagen och föreställning på Konserthuset på eftermiddagen, med anledning av riksmötets öppnande.

Under onsdagskvällen är familjen på plats på Kungliga slottet i Stockholm vid mottagningen för riksdag och regering.

Talman Andreas Norlén, statsminister Ulf Kristersson (M), kung Carl Gustaf, drottning Silvia, Frida Lindberg och Lars Lerin vid en mottagning på Kungliga slottet i Stockholm där en gåva från riksdag och regering överlämnades till kungen. Gåvan är en åtta kvadratmeter stor väv tillverkad efter en akvarell av konstnären Lars Lerin. Frida Lindberg har varit konstnärlig ledare och väverskor har varit Ebba Bergström och Tova Vibrandt.
Mottagning för riksdag och regering på Kungliga slottet.

Victoria och Madeleine strålar! Se nya bilderna från slottet

Under mottagningen var kungafamiljen, statsministern och talmannen på plats när en gåva från riksdag och regering överlämnades till kungen.

Annons

Gåvan är inget mindre än en åtta kvadratmeter stor väv tillverkad efter en akvarell av konstnären Lars Lerin. Frida Lindberg har varit konstnärlig ledare och Ebba Bergström och Tova Vibrandt har varit väverskor.

Statsminister Ulf Kristersson (M), talman Andreas Norlén, kung Carl Gustaf, drottning Silvia, med flera, vid en mottagning på Kungliga slottet i Stockholm där en gåva från riksdag och regering överlämnades till kungen. Gåvan är en åtta kvadratmeter stor väv tillverkad efter en akvarell av konstnären Lars Lerin. Frida Lindberg har varit konstnärlig ledare och väverskor har varit Ebba Bergström och Tova Vibrandt.
Gåvan var ett fantastiskt konstverk av Lars Lerin.

Prinsessan Madeleine, som under de senaste veckorna befunnit sig hemma i Florida, gjorde en storslagen comeback på slottet!

Prinsessan Madeleine och prins Carl Philip, vid en mottagning på Kungliga slottet i Stockholm där en gåva från riksdag och regering överlämnades till kungen.
Madeleine och Carl Philip på plats.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel strålade när de anlände till mottagningen.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel, vid en mottagning på Kungliga slottet i Stockholm där en gåva från riksdag och regering överlämnades till kungen.
Stiliga kronprinsessparet!

Svensk Damtidning kunde tidigare idag rapportera att Madeleine synts till utanför Hovstallet.

Tillsammans med maken Chris O'Neill kommer prinsessan närvara vid sin fars stora fest på fredag.

Annons