Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Sofias hemliga koppling – avslöjades på festen

17 okt, 2022, 09:00 

Prinsessorna har en doldis gemensamt!

Annons
Estelle en världsnyhet • Christinas comeback • Madeleines urgulliga bilder – 3 kungliga snackisar från vecka 41!Brand logo
Estelle en världsnyhet • Christinas comeback • Madeleines urgulliga bilder – 3 kungliga snackisar från vecka 41!

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia är inte bara kungliga kollegor, de är ju också svägerskor och goda vänner. Carl Philip och Sofia lärde känna varandra 2009, så i lite mer än 10 år har hon varit en del av familjen.

Och prinsessorna verkar ha mer än man tror gemensamt, som ett specifikt modeintresse!

Skillnaden mellan prinsessorna

Den som roas av trender och mode har noterat att prinsessorna däremot har en ganska olika stil. Kronprinsessan syns ofta i sin signaturlook – en stram tofs och en powersuit.

Hon experimenterar gärna i olika färger, men det är sällan hon överger ett par snygga kostymbyxor med matchande kavaj.

Kronprinsessan Victoria
Victoria i sin klassiska look.

Det är en look vi inte lika ofta ser prinsessan Sofia i. Istället dressar hon gärna upp vardagsstilen med snygga klänningar och klackar, och kostar då och då på sig lite mer exklusiva plagg.

Annons

Den lite lyxigare stilen skiljer sig från svägerskan Victoria, som ofta väljer både budget och återbruk, som svenska H&M.

Oväntade kopplingen

Men ibland korsas prinsessornas vägar, och de möts över detaljer som faller båda i smaken. Denna gång handlar det om ett smyckesmärke, nämligen exklusiva Ebba Brahe Jewellery. Och visst har även Ebba Brahe, som namngett märket kunglig koppling.

Hovdamen som levde på 1600-talet blev känd efter en intensiv förälskelse till Gustav II Adolf – innan hans giftemål. Det blev dock aldrig någonting av den romansen.

Annons

Kronprinsessan bär ofta smycken därifrån, och när det nederländska kungaparet var på besök var det inget undantag. Hon bar då enligt sajten UFO No more, den 12:e oktober två armband från märket.

Kronprinsessan Victoria
Här bar kronprinsessan ett par rosa örhängen från Ebba Brahe i Nederländerna i början av juni i år.

Detsamma gjorde prinsessan Sofia samma kväll när det bjöds in till konsert på Konserthuset i Stockholm, som inte alls bär Ebba Brahe lika ofta. Hon slog dessutom på den stora trumman, och bar örhängen för svindlande 29 900 kronor!

Prinsessan Sofia
Sofia bar smycken från ett av Victorias omtyckta märken!

Foto: TT

Annons