Victorias beslut utomlands sågas – kan inte hålla tyst: "Gillar inte alls..."

23 feb, 2023, 09:10 
Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessans val en morgon skapade starka reaktioner. En del tycker att Victoria skulle gjort annarlunda.

Annons

Att välja kläder på morgonen kan verka som en utmaning som det är – att klä sig för att hela världen ska se och tycka till, det är en helt annan grej.

Som tur är har våra svenska kungligheter mycket hjälp vad gäller deras klädval på officiella uppdrag – kronprinsessan får mycket hjälp av sin personliga stylist Tina Törnquist.

Trots att det står ett team bakom går det inte att vinna över alla – det har kronprinsessan Victoria fått lära sig den hårda vägen.

Kungens ord om hjärtoperationen • Victorias saknad efter barnen • Margrethes ord om döden – 3 kungliga snackisar från vecka 7!
Kungens ord om hjärtoperationen • Victorias saknad efter barnen • Margrethes ord om döden – 3 kungliga snackisar från vecka 7!

Victorias miljömedvetna modeval chockerar

Victoria är mycket aktsam när hon väljer kläder – kungligheten är nämligen mycket mån om miljön och låter det synas genom sina modeval.

Recept.se Nyhetsbrev

Mer ofta en sällan kan vi därför se kungligheten bära hållbara plagg.

Annons

En gång fick kronprinsessan många att höja ögobrynen när hon rockade en jacka gjord av gamla filtar.

– Viktoria leker med den grå neutrala färgskalan och bygger sin look ton-i-ton på ett stilsäkert sätt. Hennes brinnande intresse för hållbart mode visar hon även här genom att bära en ursnygg jacka från Stockholms Stadsmissions eget modemärke Remake, sa Damernas Världs modechef Lisa Pettersson.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria i den omtalade filtjackan!

Skapar reaktioner med looken "Gillar inte alls..."

Vi alla vet att det råder delade meningar om kläder och trender. Det kan alltså starta debatt vad vi anser snyggt eller mindre tilltalande.

När kronprinsessan besökte Kenya i slutet av november förra året tog hon ett beslut som skulle dela upp hennes fans i läger.

Annons

Var den blommiga klänningen från märket ByMalina verkligen kronprinsessans starkaste val?

Brittiska sajten Express skriver att en användare anser att det finns mycket att anmärka med klänningen och är inte en beundrare av klädvalet:

"Jag vill gilla klänningen för den har ett vackert mönster och funkar för varmt klimat men det är för mycket jag ogillar. Hög hals, sängkjolsliknande form. Vi ska inte ens snacka om vad som händer med ärmarna... Hon ser otrolig ut annars."

Kronprinsessan Victoria
En blommig klänning kan sannerligen orsaka debatt!

En annan användare är övertygad och älskar att Victoria vågar gå utanför boxen med sina looks:

"Väldigt fin! Ger en mycket feminin känsla"

Foto: TT

Annons