Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias beteende på bilderna förklarade – och misstanken stämmer

24 jan, 2024, 11:12 
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria strålar på de senate bilderna – och de bekräftar också en misstanke.

Annons
Victorias brådskande samtal till Marcus Oscarsson – vägrar svara på fråganBrand logo
Victorias brådskande samtal till Marcus Oscarsson – vägrar svara på frågan

Nu har det kungliga jobbåret verkligen dragit igång och först ut var Victoria i sällskap med prins Daniel och pappa kungen.

Den kungliga trion rev av tre dagar i Sälen i början av året där de närvarade vid Folk och försvars rikskonferens. Sedan dess har Victoria fortsatt jobba flitigt.

Ja, hon var ju faktiskt den i kungafamiljen som betade av näst flest uppdrag i fjol - tätt efter kungen - och den trenden tycks hon fortsätta med. Och på alla nya bilder bekräftar hon också en misstanke…

Nya bilderna på Victoria bekräftar misstankarna

Victoria har varit i det kungliga strålkastarljuset länge, hon ska ju faktiskt en dag bli vår drottning, och det hårda arbetet brukar hon alltid ta sig an på samma sätt:

Annons

Med en stram power-knut på huvudet.

Det här har blivit kronprinsessans signum och är mer än bara en frisyr för Victoria. Som Svensk Damtidnings kungliga reporter Helena Wiklund förklarat det:

– Anledningen till att den strama knuten blivit en symbol för kronprinsessan är att den håller frisyren på plats så att hon inte behöver tänka på det och istället kan fokusera på viktigare saker.

Ibland kan kronprinsessan överraska oss med hästsvans eller ännu mer sällan utsläppt hår, men det är verkligen undantagssituationer.

Och Victoria verkar inte ha några planer på att sluta med signaturfrisyren. Nej, den misstanken bekräftas på samtliga offentliga bilder som publicerats på kronprinsessan under 2024.

Årets första uppdrag, tidigare nämnda Folk och försvars rikskonferens, tog hon sig an så här:

Kronprinsessan Victoria s hår uppsatt i en knut
Kronprinsessan Victoria påbörjade jobbåret med sin vanliga knut.

Kronprinsessan Victorias hemlighet – så gör hon knuten

Sedan dess har Victoria alltså fortsatt jobba hårt med att representera vårt land med den klassiska knuten på huvudet. En frisyr hon nu för tiden bemästrar själv.

Ja, tidigare assisterade en hovfrisör kronprinsessan men nu kan hon återskapa frisyren själv hemma på Haga med hjälp av hårnät och ett knippe hårnålar.

Kanske behövs lite hårspray också för att de sista småhåren ska lägga sig platt. Resultatet – en stram knut, till en väldigt hårt arbetande kronprinsessa.

Foto: TT

Annons