Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias dyra detalj på Victoriadagen - så mycket kostar den

15 jul, 2023, 17:00 
Felicia Plåt
Victoria
Går firades Victorias födelsedag. Foto: TT

Victoria visade upp den dyra klockan under Victoriadagen.

Annons

Under gårdagen var det en riktig fest på Öland. Flera svenskar har vallfärdat dit i både husvagn och husbilar för att få vara med. Vi pratar naturligtvis om kronprinsessan Victorias födelsedag, Victoriadagen.

Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

Kungafamiljens firande

Varje år firas Victoriadagen på Öland för att uppmärksamma kronprinsessans födelsedag. Under veckan arrangeras flera olika aktiviteter runt om på Öland för alla att vara med på.

Men fredagen är dagen med stort D, då blir det ordentligt med fest. Det börjar med att folket hurrar för jubilaren utanför Solliden, där Victoria stod tillsammans med sina barn, mor, far och såklart maken prins Daniel.

Sedan hoppade Victoria och familjen in i den kungliga kortegen som åkte genom Borgholm bort mot Borgholms slott för att närvara vid den årliga Victoriakonserten.

Annons

Där bjöds det på musik i världsklass av bland annat Petter, Linnea Henriksson och Marcus och Martinus. Det hela sändes utav SVT i ledning av programledaren Yvette Hermundstad.

Victorias dyra detalj

Det var en riktigt härlig kväll och kungligheterna var klädda i vackra klänningar och fina kostymer. Victoria hade en lång vit klänning med spets och volang detaljer. Hon strålade verkligen i klänningen men det var en annan detalj som drog till sig lite uppmärksamhet. Nämligen Victorias klocka.

Kronprinsessan Victoria
Här är den fina klockan Victoria bar under födelsedagen.

Det är en specialgjord klocka från märket Epoch Stockholm och det heter "First Lady Chronograph Full Diamond Scandinavian White". Det är en riktigt exklusiv klocka och den går för prislappen på hela 34 850 kronor. En ganska saftig peng! Men det är väl klart att kronprinsessan ska unna sig och vilken dag är bättre än födelsedagen att klä upp sig i riktigt fina smycken!

Det är ingenting i jämförelse med hennes man prins Daniel som bar sin Rolex klocka i modellen Daytona Rolex helstål under förra årets Victoriagolf. Klockan har ett värde på 300 000 kronor. De vet verkligen vilka accessoarer som gäller.

Annons