Victorias gula sommarklänning på kärleksbilden med Daniel – därför är den så speciell

10 aug, 2022, 14:00 
AvIbraheem Alsalman
Härliga sommarklänningen - därför är den speciell. Foto/TT

Därför är den här sommarklänningen härlig för kronprinsessan!

Annons
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”

Kronprinsessan Victoria har haft en fartfylld och späckad sommar. Tillsammans med prins Daniel har de semestrat ihop. Sommarens stora höjdpunkt var förstås Victoriaveckan som firades stort på Öland tidigare i juli.

De senaste dygnen har varit hektiska när en otäck händelse ägde rum när hon befann sig i Ockelbo tillsammans med prins Daniel.

Det var i söndags som en skottlossning ägde rum där en 32-årig man sköts på den lokala pizzerian. Hovet har, för Svensk damtidning, bekräftat att paret befann sig i trakten där skottdramat skedde, men mer ville man inte säga.

– Ja, de var i trakten. Dock inte i närheten av dådet, sa hovets informationschef Margareta Thorgren.

Det är välkänt att Victoria och Daniel alltid har känt sig trygga i Ockelbo. Lojaliteten är stor och familjen rör sig mycket ute i samhället med barnen, dock givetvis åtföljda av sina säpovakter.

Annons

Nu har livet så smått börjat återvända till det normala och Victoria ska även hon åka på diverse kungliga uppdrag när nu hösten knackar på dörren.

Därför är Victorias sommarklänning speciell

Och frågan är om vi kommer få se henne använda den tjusiga sommarklänningen hon hade på sig tidigare under sommaren när hon firades på Öland. Bilder fångade Victoria med ett stort leende iklädd den gula klänningen tillsammans med övriga familjemedlemmar.

Klänningen är uppenbart en favorit i garderoben och det märks att den betyder lite extra för vår kronprinsessa. Detta eftersom hon använde samma klänning på kärleksbilden med prins Daniel. Underbart!

Klänningen är speciellt gjord från H&M och den är givetvis med en hållbar design från märkets Conscious Collection. Av allt döma såg Victoria att ha det riktigt roligt - och mysigt när hon firades tidigare under sommaren - omgiven av familjen.

Foto/TT.

Victoria har samma klänning när hon fångades på bild med Daniel.
Annons