Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kristian Luuks okända relation till kronprinsessan Victoria

08 aug, 2022, 05:00 
AvMinna Sarpaneva
Kristian Luuk och kronprinsessan Victoria

Kristian Luuk har ett okänt förflutet med Victoria.

Annons
7 saker du inte visste om kronprinsessan VictoriaBrand logo
7 saker du inte visste om kronprinsessan Victoria

Tv-tittarna har kunnat följa Kristian Luuk, 56, i rutan i över 20 år. Programledaren har bland annat synts i Sen kväll med Luuk, På spåret och Melodifestivalen och har kommit att bli en folkkär profil.

Han har även vunnit Aftonbladets pris för Årets manliga tv-personlighet totalt sex gånger.

Men en sak är det inte alla som vet om Kristian – han har nämligen en koppling till ingen mindre än vår framtida drottning.

Kristian Luuks hedersuppdrag på Jenny Strömstedts födelsedag

Nyligen fyllde den populära Nyhetsmorgon-profilen Jenny Strömstedt 50 år. Den stora dagen firades rejält med en maskeradfest.

På den stora festens gästlista stod många kända namn. Bland annat dök Jonas Gardell, 58, TV4-profilen Felix Herngren, 55 och Jennys Nymo-kollega Steffo Törnquist, 66, upp för att fira Jenny.

Annons

Kristian Luuk var också på plats och han hade kvällen till ära ett lite extra speciellt uppdrag. Han var nämligen toastmaster, något som blev en stor succé.

Kristian Luuks relation till kronprinsessan Victoria

Kristian Luuk var nyligen en av gästerna i Tilde de Paulas talkshow. I programmet kommer Kristian Luuks egna talkshow, Sen kväll med Luuk, på tal, något Hänt var först med att rapportera.

Närmare specifikt visar de upp ett inslag från en intervju Kristian gjorde med kronprinsessan Victoria. I inslaget böjer tv-profilen sig fram och pussar Victoria på på kinden.

Kronprinsessan Victoria och Kristian Luuk
Kristian Luuk gav Victoria en puss på en kinden i sin talkshow Sen kväll med Luuk.

– Det kändes inte okej nu när jag såg det. För att hon vänder sig bort lite såhär. Men det var okej tror jag, säger Kristian om pussen efter att inslaget visades.

Annons

Tilde påpekar att det är lätt att kritiseras om man gör bort sig inför en kunglighet.

– Nej och pussar är det inte tal om!, utbrister Kristian då.

Tilde frågar om han inte fick någon kritik efter att han tog "tag i hela kronprinsessan" men tur nog för Kristian så nåddes han aldrig av någon kritik för det otippade draget.

Foto: TT, TV4

Annons