Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts födelsedagsfirande – privata bilderna från festen

06 aug, 2022, 20:51 
AvMinna Sarpaneva
Jenny Strömstedt

Det gick vilt till på Jennys 50-årsdag!

Annons
5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!Brand logo
5 saker du inte visste om Jenny Strömstedt!

Jenny Strömstedt har förgyllt morgonkvisten för många svenska i flera år. Ända sedan år 2005 har vi sett henne i morgonsoffan i Nyhetsmorgon och hon har kommit att bli en av Nymos mest folkkära profiler.

I veckan fyllde TV4-profilen 50, något som självklart firades ordentligt! Nu visar Jenny upp de privata bilderna från festen – och hyllar en vän lite extra.

Uppvaktades av kollegan

Länge ledde Jenny Nyhetsmorgon med parhästen Steffo Törnquist, 66. Duon var oerhört uppskattad av fansen så det är förståeligt att tittarna saknar att se dem tillsammans.

Till mångas stora glädje är Steffo och Jenny dock vänner även utanför jobbet.

Bland annat umgicks de under Steffos semester och det visar sig att Steffo och Jennys make, Niklas Strömstedt, 64, uppvaktade Jenny med tårta och bubbel på födelsedagen.

Annons

Jenny Strömstedts kändistäta födelsedagsfest

Jennys födelsedag bestod av rejält med festligheter. Kvällen till ära bjöd hon in till maskeradfest och på gästlistan stod en hel del välkända namn.

Bland annat syntes TV4-kollegan Felix Herngren bland gästerna och Kristian Luuk dök också upp.

Jenny delade med sig av en rad spexiga bilder från festen på sitt Instagramkonto och tackade för alla gratulationer. Hon passade även på att hylla en av sina vänner lite extra – ingen mindre än Kristian Luuk som hon kallar en "stjärna".

"Från en dag till en annan, fyllde jag ett halvsekel (och tre decennier som murvel). Ni har varit så snälla, så snälla som skickat DM och messenger, sms:at och ryggdunkat grattis på ICA. En borde skämmas, som det heter….", skriver hon till festbilderna och fortsätter:

"Nu är jag så sönderfirad och fulltankad av kärlek, garv och vänskap att ögonen går i kors och tankarna på upprymt tvärs.En sak vet jag. Livet blir inte större än de människor som finns runt om kring en och de - de är de allra, allra bästa! ❤️🙌🏼 Ett extra stort ❤️ till @kristianluuk Du är en 🤩" (sic!)

Klart Jenny ska firas ordentligt och vilken rolig fest det ser att ha varit!

Foto: Instagram/jennystromstedt, Instagram/poptonten

Annons