Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias hemliga budskap till Estelle och Oscar på nya bilderna – diskreta draget

21 apr, 2023, 08:30 

Kronprinsessan Victoria hyllar barnen hemma på Haga.

Annons

Kronprinsessan Victoria ska en dag bli Sveriges drottning, och ligger redan nu i hårdträning. Men samtidigt är hon en alldeles vanlig tvåbarnsmamma, som håller familjen som det absolut viktigaste.

Visst är det härligt när vi får oss en glimt av den lite mer privata Victoria – precis som nu!

Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!Brand logo
Madeleines & Chris desperata drag • Victorias comeback efter tystnaden • Nya bilden på Alexander: alla ser samma sak – 3 kungliga snackisar från vecka 16!

Victorias armband – hyllningen till familjen

Victoria och Daniel har fullt upp, och det är den kungliga plikten framför allt. De är ofta ute på offentliga uppdrag, både hemma i Sverige och utomlands.

Därför är det inte konstigt att hon saknar barnen prinsessan Estelle och prins Oscar hemma på Haga. Men Victoria har sina knep för att känna sig nära barnen – även när hon är hundratals mil bort.

Vi har tidigare sett detta armband på hennes handled, med romerska siffror:

Kungaproffset Sarah Williams som driver kontot The Royal Sandi på Instagram lyfte den trovärdiga teorin att siffrorna står för familjen och den månad de är födda: 7 – juli (Victoria), 2 – februari (Estelle), 3 – mars (Oscar), 9 – september (Daniel).

Annons

Victorias hemliga budskap till barnen – i armbandet

Och nu har det hänt igen – men om än möjligt ännu mer kryptiskt. Ja, det krävs en riktig laserblick för att se detta dolda budskap till barnen. Men Estelle och Oscar, ja, de har givetvis stenkoll på Victorias armband.

Victoria och Daniel har befunnit sig i Åre för Åre Business Forum, och Victoria dök upp strålande vacker i röd kavaj. På handleden då? Jo, en kärlekshyllning! Det är ett armband hon burit flera gånger förut, återigen enligt Sarah Williams men denna gång på hennes modesajt UFO No more.

Det är två nätta silversmycken med ett hjärta, ett till Estelle, ett till Oscar. Deras initialer och födelsedatum är nämligen ingraverade i hjärtat! Den diskreta hyllningen bär hon nästan varje dag, och visst är det omöjligt att veta om man inte har stenkoll. Det är givetvis svårt att se på bild, men armbandet i sin helhet ser du här.

Kronprinsessan Victoria sitter bredvid prins Daniel i publiken
Här på handleden gömmer sig en hyllning!

Foto: TT

Annons