Victorias kärleksfesten med Daniel hotad

kronprinsessan victoria prins daniel

Coronaviruset påverkar alla människor, på ett eller annat sätt. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel får nu tänka om när det kommer till en framtida fest hemma på Haga.

Coronavirusets kraftiga spridning har fått många framtidsplaner att gå i kras. Även Victoria och Daniel har fått tänka om. Nu kan de tvingas ställa in en väldigt viktig fest, som en försiktighetsåtgärd.

Om lite mer än tre månader, den 19 juni, firar kronprinsessparet 10 år som gifta. En otroligt speciell dag som de hade tänkt att fira med ett privat party hemma på Haga, erfar Svensk Damtidning.

LÄS MER: VICTORIAS STOPPAS – KALENDERN HELT RENSAD

Men nu kan festen vara hotad.

Victoria och Daniel får tänka om

I flera länder avråder man nu sina medborgare från att vistas i större folksamlingar. Och gästlistan till Victorias och Daniels kärleksfest är troligtvis inte längsta laget. De har en enormt stor vänkrets och dessutom är de måna om att bjuda in flera generationer när det vankas kungliga kalas. Kanske var till och med några kungliga kollegor påtänkta och de är ju extra försiktiga, och reser inte i onödan, i dessa oroliga tider.

Victoria och Daniel

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kan behöva tänka om.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kanske helt enkelt får fira sin 10-åriga bröllopsdag med den närmsta familjen. En stor fest är inte någonting myndigheterna rekommenderar i nuläget och hovet har varit väldigt tydliga med att kungafamiljen följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer till punkt och pricka-

Foto: TT