Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias oberäkneliga beteende på Drottningholm – nya bilderna visar

06 nov, 2023, 14:00 

Kronprinsessan Victorias oväntade drag.

Annons

Nu avlöser höstloven varandra runt om i landet, och våra kungligheter får givetvis lite ledigt de med. Skönt för kungafamiljen – men trist för alla kungafans runt om i landet.

Under söndagen stod kronprinsessan däremot för en glad överraskning, när hon oväntat dök upp på Drottningholm.

Haakon: Så sjuk är Mette-Marit • Hovet bekräftar – därför jobbar inte kungafamiljen • Madeleine skapar skriverier utomlands – 3 kungliga snackisar från vecka 44!Brand logo
Haakon: Så sjuk är Mette-Marit • Hovet bekräftar – därför jobbar inte kungafamiljen • Madeleine skapar skriverier utomlands – 3 kungliga snackisar från vecka 44!

Kronprinsessan Victorias oväntade drag på Drottningholm

Enligt den kungliga kalendern var det planerat att kungaparet skulle göra comeback efter semestern under söndagskvällen.

Drottning Silvia var nämligen aftonens huvudperson, då hennes 80-års firande smygstartades med en konsert i Drottningsholms slottskyrka.

Konserten hålls varje år, men traditionen råder att den inträffar på självaste bemärkelsedagen, den 23 december. I år var den antingen uppskjuten, eller så firas Silvia dubbelt upp – det återstår att se.

Annons

Vi väntade oss i alla fall att se kungen och drottningen uppe på balkongen på hedersplats – men kungafamiljen hade andra planer!

Kronprinsessan Victoria och kungen
Victoria var utvilad och vid strålande humör!
Prins Daniel, drottning Silvia, kungen och kronprinsessan Victoria
Även huvudpersonen Silvia såg ut att vara vid gott mod.

Prins Daniels fullspäckade schema – lämnar Haga slott

Ja, för vi deras sida stegade kronprinsessan Victoria och prins Daniel in, helt oannonserat! Vilken underbar överraskning, och visst kan man tänka sig att det värmde i Silvias mamma-hjärta att se sin älskade dotter där.

Victoria fortsätter sedan jobba på tisdag, då det är företräde för statsrådet Tobias Billström. Efter det dröjer det däremot ytterligare en vecka innan Victoria har en punkt på den officiella kalendern igen.

Det är först den 16 november som hon ihop med Daniel närvarar vid Generation Peps "Pep Forum".

Maken prins Daniel å andra sidan har fullt upp. Redan på torsdag ska Daniel på entreprenörsresa till Norge, och tisdagen veckan därpå befinner han sig i Malmö. Full rulle alltså!

Foto: TT

Annons