Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias och Daniels vänner på stora skärgårdspartyt

17 aug, 2017, 10:16 
Ellen Myrgård Lindén
Många ur Stockholms societet var inbjudna.
Annons

Det var inte bara kronprinsessparet som närvarade vid Cristina Stenbecks stora skärgårdsfest i helgen. Det gjorde även flera av deras närmaste vänner. Caroline och Peder Dinkelspiel är två exempel. Caroline, eller “Kling” som hon kallas av den innersta kretsen, har en alldeles speciell plats i Victorias hjärta och kronprinsessan var en av tärnorna när paret Dinkelspiel knöt äktenskapets band år 2003. Caroline var dessutom den som åkte till USA för att stötta Victoria när hon kämpade med ätstörningar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Peder är äldste sonen till kungaparets vän Louise Dinkelspiel, vars make Ulf Dinkelspiel avled i början av januari. Han sägs också ha varit den som först välkomnade prins Daniel in i kompisgänget när kronprinsessparet just hade träffats.

Affärskvinnan, och jubilaren, Cristina Stenbeck med prins Daniel.

Läs också:

Foto: Patrik C Österberg, IBL

 

Annons