Victorias speciella relation med Ewa Westling

kronprinsessan victorias relation med ewa westling

Kronprinsessan Victoria har verkligen en extramamma i Ewa Westling. De har känt varandra i nästan 20 år och har stöttat varandra genom vått och torrt.

De har känt varandra i nästan 20 år och relation blir bara starkare och starkare. Vilka vi talar om? Kronprinsessan Victoria och hennes svärmor Ewa Westling, såklart!

När Ewa lärde känna kronprinsessan var romansen mellan henne och Daniel fortfarande hemlig. Familjen Westling tog emot sin nya svärdotter med öppna armar samtidigt som de var ytterst medvetna om den kungliga diskretionen. I Ockelbo kunde Victoria och Daniel vara ifred. Där kunde de lära känna varandra i lugn och ro.

kronprinsessan victoria ewa westling

Kronprinsessan Victoria och Ewa Westling på Estelles dop, 2012.

Har du koll på snackisarna från vecka 4?
Slå på ljud

Kronprinsessparet var måna om att stärka sin relation innan den nådde offentligheten och Ewa var en viktig bricka i spelet. Hon och Silvia hade en otroligt tät kontakt under de här åren och deras stöd var ovärderligt.

Fristaden i Ockelbo betyder allt för Victoria

För Victoria betydde det mycket att Ewa och Olle behandlade henne som vilken tjej som helst. Att hon var en framtida drottning var inget som spelade någon roll i det här skedet. I det faluröda villaområdet, på Smältvägen i Ockelbo, fick Victoria vara sig själv. Långt borta från alla kungliga krav och måsten.

kronprinsessan victoria ewa westling

Victoria och Ewa Westling har en alldeles speciell relation.

– Hon är en underbar svärdotter, jättemysig, har Ewa sagt om sin svärdotter.

Dessutom är Ewa en otroligt fin farmor till Estelle och Oscar. De har också en fristad i Ockelbo och eftersom Ewa är pensionär, vilket inte riktigt är fallet med mormor Silvia, så har hon all tid i världen. När hon drar igång sina lekar finns det ingen sluttid, vilket förstås betyder mycket för små barn.

Den 19 juni firar Victoria och Daniel 10 år som gifta och då kommer Ewa och Olle Westling till Stockholm för att fira deras kärlek. När de är här brukar de alltid bo på Haga för att kunna umgås med kronprinsessfamiljen så mycket som möjligt.

Foto: TT