Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias succédrag – här gör hon det igen!

20 nov, 2023, 12:00 
Louise Wibergh Lenti
Victoria, WaterAid
Victorias fina blinkning till organisationen.
Annons
Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!Brand logo
Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!

Under måndagen närvarade kronprinsessan Victoria vid ett seminarium och mingel arrangerat av WaterAid och Operakällaren Foundation på Operakällaren i Stockholm.

Liksom alltid var hon riktigt tjusig och genomtänkt i sin look.


De meningsfulla blinkningarna

Victoria har alltid en tanke bakom sina looks.

– Victoria är väldigt duktig överlag att klä sig efter tillfälle. Det är alltid propert, alltid snyggt och alltid väldigt väl genomtänkt, har smyckesexperten Hanna Hellberg tidigare konstaterat.

Annons

Och visst har hon rätt i det.

Gång på gång har vi sett Victoria i olika kreationer som ger en diskret blinkning till sammanhanget. Som när hon var på stadsbesök i Finland och bar ett vackert smycke av en finsk designer, eller när hon hyllade de norska kungligheterna när de var på besök i Sverige med en speciell brosch.

Victorias hyllning till WaterAid

Självklart fanns det en snygg blinkning även i dagens look. Den uppmärksamme kan se ett mönster i Victorias val av kläder när hon träffar WaterAid – hon bär alltid blått.

Annons

Ett av många exempel när Victoria burit blått är när hon besökte en utställning som WaterAid anordnade i Stockholm hösten 2014. Då var hela outfiten blå från de snygga stiletterna till kappan och den kaxiga väskan.

Victoria, Wateraid
Victoria i blått från topp till tå vid ett av WaterAids I LOVE TOA-utställning hösten 2014.

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för att världens fattigaste samhällen ska få förbättrad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien. Därför är det ju riktigt fiffigt av Victoria att klä sig i den färg som vi alla förknippar med vatten.

Annons

Även idag hyllade Victoria WaterAid genom att klä sig helt i blått. Denna gång i det som vi numera klassar som en klassisk Victoria-look – den färgglada kostymen!

Victoria, WaterAid
Victoria i sin snygga blå kostym tillsammans med Abbe Ibrahim, vd för operakällaren, och Mathilda Piehl, kommunikationschef på WaterAid.

Riktigt snyggt Victoria!

Foto: TT

Annons