Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias trista besked till Estelle – precis i början av sommarlovet

28 jun, 2023, 14:05 

Kronprinsessan Victoria har ett dystert besked till sin dotter.

Annons

Sommar, sol och Solliden – ja, nu är det dags för kungligheterna att få långledigt! Efter några hektiska månader får de äntligen tillbringa tid med familjen på sitt älskade Öland.

Men nu tvingas kronprinsessan ge sin dotter Estelle ett tråkigt besked, precis i början av sommarlovet.

Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!Brand logo
Kungafamiljen bryter traditionen • Glädjebeskedet: Chris gör comeback • Sofia stjäl showen – 3 kungliga snackisar från vecka 25!

Så är prinsessan Leonores relation med prinsessan Estelle

Efter ett läsår fullt av plugg på Campus Manilla har prinsessan Estelle likt alla 11 åringar sett fram emot sitt sommarlov. Lite extra kul blir det ju också för henne, hennes kusiner är ju här!

Prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne har ju kommit till Sverige hela vägen från Florida, och kommer enligt hovet vara här under sommaren.

Det är ju sedan gammalt att Estelle och Leonore är riktiga bästisar, även om de inte kan ses särskilt ofta i och med avståndet. Redan när de var små märktes det tydligt att prinsessorna tydde sig åt varandra.

Annons

– Jag och Victoria pratade om det häromdagen. Det är nästan som att de är som systrar fast de är kusiner. De är väldigt nära och har alltid väldigt kul ihop när de träffar varandra, sa Madeleine 2016.

Prinsessan Leonore och prinsessan Estelle som små barn
Kusiner, och bästisar!

Kronprinsessan Victorias trista besked till prinsessan Estelle

Tidigare i år kom också det underbara beskedet att Madeleine och familjen tar sitt pick och pack och flyttar hem till Hovstallet i Stockholm. Det skulle innebära att Leonore och Estelle skulle bo i samma stad permanent, och vem vet – kanske gå i samma skola?

Men riktigt så blir det inte. Nu kommer det trista beskedet från hovet att flytten skjuts upp till 2024, och någon mer specifik tid ger de inte.

Barnen kommer alltså påbörja skolan igen i Florida, och det kommer dröja ännu längre innan kusinerna återförenas på riktigt. Ett trist besked som Victoria måste ge till Estelle, precis såhär i början av sommarlovet.

Foto: TT

Annons