Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines enorma besvikelse – lojala tjejgänget fortsätter att umgås utan henne

28 jun, 2023, 09:08 

Madeleine kan inte göra nånting för att stoppa det.

Annons

Prinsessan Madeleine är omgiven att en oerhört lojalt tjejgäng, som känt varandra i många, många år. Det krävs ju något alldeles extra att vara bästa vän med en prinsessa – någon som är trofast, och pålitlig.

Men nu är Madeleine besviken. Hennes tjejgäng ses och har det kul utan henne.

Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i SverigeBrand logo
Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i Sverige

Därför flyttar prinsessan Madeleine hem till Sverige

Hovet meddelade tidigare i år att familjen efter sommaren skulle bosätta sig i Sverige, och även om de inte sa det rakt ut, är det ingen hemlighet att Madeleine haft hemlängtan.

– Madeleine har helt enkelt tröttnat.Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Annons

Nu skulle dom bo ett stenkast ifrån varandra, alla i Stockholms mest exklusiva områden, ha barnen på samma skolor och kunna ta luncher när de vill. Men så blir det inte.

Prinsessan Madeleines stora sorg med tjejgänget

Under tisdagen bekräftade hovet för Expressen att flytten hem till Sverige flyttas fram till 2024. Madeleine, som redan missat många stora milstolpar i Sverige med vännerna, är givetvis besviken över att det inte gick att få ihop flytten enligt tidsplanen.

Tidigare i maj missade hon ju den stora Childhood-festen på Gröna Lund i Stockholm som hon anordnade ihop med de allra bästa vännerna Louise ”Lussan” Gottlieb, Katarina ”Katti” von Horn och Lovisa ”Lovis” de Geer.

prinsessan Leonore bröt armen, fick hon istället stanna hemma i Florida. Och visst kan man tänka sig att Madeleine sett fram emot att äntligen kunna bli en del av det tighta gänget igen, och promenera längst ned ett höstigt Stockholm ihop. Men nu får de fortsätta att umgås utan henne ett tag till, vilket de säkerligen är precis lika besvikna över.

Prinsessan Madeleine, Katarina von Horn, Louise Thott (fd Gottlieb) och drottning Silvia
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia ihop med Katarina von Horn och Louise Thott.

Foto: TT

Annons