Videon avslöjar Kate Middletons hemlighet

Prins William och Kate Middleton

Kate Middleton har gjort en riktig miss! I en ny video som publicerats inför drygt 12 miljoner människor visar hon upp sin mobil, och en detalj sticker ut.

Slå på ljud

Kate Middleton är förvisso varm och vänlig mot sina följare på sociala medier, men frågan är om hon nu råkat vara lite mer personlig än vad hon tänkt?

I en ny video som hertiginnan spelat in till förmån för sitt egen välgörenhetsprojekt, "Early Years", visar 38-åringen upp sin mobil. Där kan man skymta en privat detalj.

LÄS MER: Okända relationerna i Europas kungahus

Kate Middletons mobil avslöjar privata detaljen

En av Kate Middletons hjärtefrågor är barns rätt till en bra start i livet. För att uppmärksamma ämnet har hertiginnan tagit till ett unikt grepp – en privat frågestund.

Frågestunden går att se i en video som publicerats på Kates och maken prins Williams Instagram.

Utöver att höra Kates tankar kring att vara mamma, som även det är rätt personligt, plockade uppmärksamma tittare upp något annat – Kate Middletons mest använda emojis!

Ja, i all iver visar hertiginnan upp sin mobil inför kameran, och där längst ner kan man se de små figurerna som ofta används i sms och andra typer av meddelanden.

Kate Middletons mobil

Kate Middleton tänkte nog inte på att figurerna gick att se!

Vilka är då Kate Middletons mest använda emojis? Jo, hertiginnan verkar flitigt använda en symbol där två flickor håller handen, en ananas, en hackad gurka, en vindputs och en lila alien.

Andra favoriter verkar vara en kvinna som bugar, en figur som kräks och ett argt rött ansikte.

Man slutar inte känna starka känslor bara för att man är hertiginna, uppenbarligen.

LÄS MER: Bråket mellan William och Kate – dumpade henne på telefon

Stor sorg för Kate och prins William

Kate är som sagt inte främmande för att vara personlig på sociala medier.

Förra veckan dog Kates älskade hund, Lupo, och det dröjde inte länge innan hertiginnan delade med sig av sorgen på Instagram.

– Lupo var en viktig del av vår familj under de senaste nio åren och vi kommer att sakna honom så mycket, skrev Kate och William då.

Foto: Instagram/kensingtonroyal