Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilken färg passar drottning Silvia bäst i? Rösta här!

25 nov, 2018, 12:00 
Silvia och Victoria
Blått, grönt, rosa... Det finns ingen hejd när det gäller drottning Silvia och färgstarka kläder. Nu är det dags för er läsare att tycka till. Vilken färg passar drottning Silvia bäst i?
Annons

Drottning Silvia passar i många olika färger. Hon har ett karismatiskt utseende som gör att hon klär i det mesta. Drottningen alternerar mellan pasteller och mer passionerade kulörer och den senaste tiden har vi nog skådat hela färgpaletten på plaggen hon bär. Allt från aftonklänningar, vardagskostymer och arbetsdräkter finns i slottsgarderoben, och i världens alla färger. Och drottning Silvias kläder sitter alltid som gjutna!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det skimrar och glänser om de designade kreationerna. Drottning Silvia är alltid höjden av elegans. Men vilken nyans är finast, tycker du?

Drottning Silvia

Det är inte bara hennes personlighet som är färgstark. Drottning Silvia får ofta uppmärksamhet för sin kulörta garderob. Hon älskar att klä sig i klänningar och kavajer som syns! Ju färggladare desto bättre.

Annons
Silvia i olika nyanser

Sedan drottning Silvia kom in i det svenska folkets medvetande och hjärtan har hon fullkomligt golvat oss med sin utsökta modemedvetenhet. Materialen och snitten varierar lika mycket som färgnyanserna. Härligt när drottningen matchar grön kavaj med röd scarves – inte så svenskt. Den kamelhårsfärgade höstkappan är klassisk och mer lågmäld. Den röda dräkten klär Silvia så bra, tycker ni inte?

Trygg i sig själv

Som representant för Sverige har Silvia träffat kungligheter och prominenta personer från hela världen. Och varje gång ser vi en mycket elegant drottning. Ofta är det, som sagt, starka kulörer som dominerar. Enligt modeexperterna signalerar färgglada kläder att man är trygg i sig själv och att man gärna vill synas och sticka ut från “den grå massan”:

Annons

– Väldigt unga flickor och äldre medelålders kvinnor brukar vara de som bär mest färg. Däremellan är folk överlag lite fegare och mesigare i sina klädval generellt. Det kan vi ju inte anklaga vår drottning för direkt.

Silvia i höstkappor

Foto: IBL

Passa på att rösta här nedan! Ta chansen att välja vilken färg ni tycker att vår drottning klär bäst i.

Läs också:

Annons