Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

VM-stjärnan avslöjar efter mötet med Victoria - problem på slottet

03 sep, 2023, 15:00 
Kronprinsessan Victoria, Johanna Rytting Kanderyd

Johanna Rytting Kaneryd berättar om problemet på Kungliga slottet...

Annons
Här stjäl prins Oscar showen under Daniels stora intervju!Brand logo
Här stjäl prins Oscar showen under Daniels stora intervju!

Det var efter en beundransvärd insats i Australien under FIFA fotbolls-VM som svenska landslaget blev inbjuda till slottet.

Först var det tänkt att bronsmedaljörerna skulle hyllas i Kungsträdgården framför en folkmassa, men på grund av det förhöjda säkerhetsläget blev firandet inte av.

Svenska fotbollslandslaget fick därmed besöka slottet, där prins Carl Philip och kronprinsessan Victoria med barnen Estelle och Oscar väntade.

De kungliga barnen har flera gånger påvisat brinnande intresse för fotboll genom att bringa lyckoönskningar till stjärnorna under VM.

Annons

Rytting Kanderyds problem på slottet - inför kungligt möte

Nu berättar fotbollsproffset Johanna Rytting Kaneryd om det speciella mötet på slottet.

– Vi kom hem till Stockholm. Fick ett mottagande på Arlanda, lite media. Sen var det middag och vi åkte förbi kungahuset, förklarar hon i Högt i tak.

Men det var svårare än förväntat att ta sig till Victoria med familj. Först väntade en hel del vandrande för just hemkomna fotbollsstjärnorna.

– Asså så här, jag vet inte hur många trappor det var. Jag var dyngsvettig, jag ville ut. Jag hade ändå fixat iordning mig för kvällen, förklarar fotbollsspelaren vidare i podden.

Kronprinsessan Victoria, Johanna Rytting Kanderyd
Kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip, prinsessan Estelle och prins Oscar tar emot VM-bronsmedaljörerna i fotboll på slottet.

Foto: TT

Annons