William och Kate flygs hem från resan – efter akutsamtalet från kung Charles

03 dec, 2022, 12:12 
Prins William, prinsessan Kate och kung Charles

Nu stormar det rejält i det brittiska kungahuset – och kung Charles gör allt i sin makt för att minska skadorna.

Annons
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset
7 saker som hänt efter Meghans & Harrys sorti ur kungahuset

Det brittiska kungahuset håller andan inför det stundande släppet av prins Harry och Meghan Markles dokumentärserie på Netflix.

Nu är det knappa dagar kvar innan allt kan avslöjas – och det råder kris i Buckingham Palace.

Meghan Markle bryter ihop

Förutom prins Harrys avslöjande självbiografi Spare, är det alltså den nya serien Harry & Meghan som förväntas skaka om kungahuset. I dagarna släpptes det en trailer, och där trappas allting upp rejält.

I klippet ser vi Meghan Markle brista ut i tårar, privata osedda bilder på kärleksparet och hur de kämpar sig genom horder av paparazzis.

En stillbild från trailern av kommande dokumentärserien Harry & Meghan där Meghan Markle gråter och prins Harry lutar huvudet tillbaka
En stillbild från trailern till den kommande dokumentärserien Harry & Meghan, på bild är det bilder på prins Harry och Meghan Markle som kramas och ser kära ut

– Ingen ser vad som händer bakom stängda dörrar. Jag behövde göra allt jag kunde för att skydda min familj, säger Harry i trailern.

Annons

När insatserna är så höga, är det inte mer meningsfullt att höra vår berättelse från oss?, säger Meghan.

Nu är det knappa dagar kvar tills serien går att strömmas ut – och kung Charles kallar till krismöte.

Charles och William kommer se avsnitten tillsammans

Det råder nu bråda dagar för kung Charles, när det börjar dra ihop sig för den omtalade dokumentärserien. Så pass illa, att han enligt Mirror beslutat att kalla prins William till krismöte.

William och Kate har under tiden befunnit sig på en tre dagar lång resa till USA, och när resan nu lidit mot sitt slut och de flygs hem, är det bara för William att i blixtfart ta sig till Charles.

Källor till tidningen säger att de kommer se avsnitten tillsammans, allt för att kunna vara redo att bemöta de anklagelser som kan väckas – och att de kommer besvara dem med snabbt och med full kraft.

– Det finns en enad front från kungen och hans familj angående de många försöken att privat sluta fred med hertigen och hertiginnan av Sussex, vilket tyvärr återigen har resulterat i att den andra sidan har velat ventilera sina upprepade klagomål till världen, säger en källa.

Foto: TT

Annons