Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Wow! Prinsessan Madeleine bjuder på underbar sommarbild på Leonore – på svensk mark!

20 jun, 2021, 17:49 

Prinsessan Madeleine och barnen är i Sverige och nu delar hon med sig av en privat bild!

Annons
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

Prinsessan Madeleine är tillbaka i Sverige! Hon sågs i veckan tillsammans med barnen i Humlegården i Stockholm, och hovet bekräftade senare uppgifterna.

Nu delar Madeleine med sig av en helt underbar bild av Leonore som njuter för fullt av den svenska sommaren. Hon har på sig en bedårande vit- och gråmönstrad klänning med volanger på ärmarna och är så söt så man smälter. Vilken lycka att få uppleva svensk sommar på det här sättet!

Efter ett och ett halvt år har hon äntligen kommit loss från Miami och kunnat sätta sig på planet tillsammans med sina barn prinsessan Adrienne, 3, prins Nicolas, 6, och prinsessan Leonore, 7. Det bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

Det var i onsdags som vårt ögonvittne sprang på delar av familjen i Humlegården i Stockholm:

– Ja, jag mötte precis två sommarglada barn i Humlegården! Prins Nicolas och prinsessan Leonore med sin barnflicka på väg till lekplatsen uppe vid Karlavägen, säger hen till Svensk Dam.

– De såg glada ut och tog sig fram halvspringandes på studsiga fötter. Och med det ljusa håret fladdrande. Tror ingen tänkte på att det var kungens och drottning Silvias barnbarn!

Annons