Prinsessorna överens – här är nya favoriten

prinsessornas kläder

Det finns en ny modefavorit i prinsessornas vårgarderob – och den kan även bli din!

Prinsessornas vårstil har börjat starkt och de levererar den enda outfiten snyggare än den andra. Och en sak är de överens om, hundtandsmönster och rutigt är helt rätt i den kungliga vårgarderoben!

Inspireras av prinsessornas vårstil

Victoria, Kate och Mary har minst sagt en elegant och moderiktig stil. På senaste tiden har de alla visat upp sin kärlek för ett nytt favoritmönster, och vi älskar hur de matchar det Chanel-inspirerade tyget. Inspireras av deras styling och låt mönstret spela huvudrollen i din outfit genom att matcha plaggen med din basgarderob.

kronprinsessan victoria i en rutig kjol
Henrik Montgomery/TT

I januari när kronprinsessan Victoria medverkade i ett seminarium om Folke Bernadotte bar hon en snygg rutig kjol i lyxig tweed. Den kommer från svenska Rodebjer och stylades snyggt med en svart polotröja och kort jacka.

Här är Victorias smarta stylingknep – och så snor du stilen själv

kronprinsessan mary i en rutig kjol
UK / dana press

Kort därefter gjorde kronprinsessan Mary en stilig entré i denna snarlika rutiga kjol från exklusiva Dolce & Gabbana. Den instoppade blusen och svarta pumpsen blev ett elegant komplement till mönstret – ursnyggt!

kate middleton i en rutig kjol
ZAHU

Även prinsessan av Wales blev inspirerad och bar under ett besök till Sydirland en hundtandsmönstrad kjol från budgetkedjan Zara. Den matchade hon med detaljer i svart och vitt – och självklart en elegant kappa.

kate middleton i en röd hundtandsmönstrad kappa
TRIP

Hundtandsmönster har verkligen blivit en storfavorit hos Kate. Bara några dagar tidigare bar hon denna lyxiga kappa i mönstret, signerad brittiska modehuset Catherine Walker.

Kate i vårens stora trend – oväntade detaljen

Så sätter du prinsessornas stil – 5 snygga köp

Rutigt mönster är en tidlös klassiker som tillför en lyxig känsla till din garderob. Vi har samlat sex snygga vårplagg i mönstret, som alla ger en kunglig elegans.

Hundtandsmönstrad jacka, Lindex

En snygg jacka med hundtandsmönster och vackra pärlknappar framtill. Läs mer och köp den svart och vita jackan (länk till Lindex) här.

svart och vit jacka med hundtandsmönster och stora pärlknappar för dam från lindex

Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Rutig kjol, Rodebjer

Kjolen som Victoria bär finns forfarande att klicka hem, fast i en kortare modell. Den Chanel-inspirerade kjolen är gjort av återvunnen bomullsbladning och är ursnygg med en enkel tröja i vår. Du kan läsa mer om kjolen (länk till Wakakuu) här.

rutig kjol av bomull från rodebjer

Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Tweedjacka, & Other Stories

Finns det något mer elegant än en hundtandsmönstrad tweedjacka? Denna från & Other Stories har en figurnära siluett med tunna axelvaddar, du kan läsa mer om jackan (länk till & Other Stories) här.

Figurnära tweedjacka med svart vitt hundtandsmönster från & Other Stories

Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Kappa, Monki

En tidlös, hundtandsmönstrad vårkappa med enkelknäppning och snygg krage. Läs mer och köp kappan (länk till butik) här.

rutig kappa för dam från monki

Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Stickad tröja, & Other Stories

En hundtandsmönstrad stickad tröja med stilren krage och dragkedja fram, läs mer och köp tröjan (länk till & Other Stories) här.

stickad tröja med hundtandsmönster för dam från & Other Stories

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Madeleines nya jobb • Storsatsningen: dejtingapp • Okända bilden på Sofia & Carl Philip – 3 kungliga snackisar från vecka 9!
0:28

Efter reklamen: Madeleines nya jobb • Storsatsningen: dejtingapp • Okända bilden på Sofia & Carl Philip – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

(0:28)

Slå på ljud