Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Allt om Mette-Marits italienska lyxklänning!

10 dec, 2018, 15:16 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
kronprinsessan victoria nobel
Mette-Marit strålade i rådhuset. Vi vet mer om hennes klänning!
Annons

Det blev en högtidlig ceremoni när Nobels fredspris delades ut i Oslo tidigare idag. Kung Harald och drottning Sonja fick i vanlig ordning sällskap av Haakon och Mette-Marit och trots sin lungsjukdom såg kronprinsessan stark ut. Dagen till ära bar hon dessutom en ny klänning. Den figurnära klänningen med vit krage och veckad beige kjol kommer från det italienska lyxmärket Fendi. Och Mette-Marit ligger steget före. Klänningen är nämligen en del av höst- och vinterkollektionen och går inte att få tag i än. Kronprinsessan har burit en rad lyxiga märken genom åren – förutom Fendi så är Valentino, Alexander McQueen och Erdem tre favoriter.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Eftersom klänningen inte har släppts än känner vi inte till det exakta priset men Fendi-klänningar av den här typen brukar kosta omkring 30 000 svenska kronor.

Kronprinsessan Mette-Marit i sin Fendi-klänning under nobel
Kronprinsessan Mette-Marit matchade sin Fendi-klänning med en vit pillerburk.

Läs mer

Foto: TT

Annons