7 magnifika bilder på prinsessan Madeleine under Nobel

7 magnifika bilder på prinsessan Madeleine under Nobel
Prinsessan Madeleine gjorde entré i en rosa klänning från Angel Sanchez och hennes frisyr hyllades av frisörer. Här är de bästa bilderna på prinsessan under Nobelfesten 2019!
Annons

Prinsessan Madeleine gjorde en kunglig comeback på Nobelfesten 2019, men hon anlände till Nobelbanketten utan sin man, då Chris O’Neill är kvar i Florida. Margareta Thorgren, som är hovets informationschef, berättade för Svensk Damtidning tidigare under kvällen att Chris är i Florida och tar hand om parets tre barn – Leonore, Nicolas och Adrienne.

Under Nobelfesten bar Madeleine en knallrosa klänning, från Angel Sanchez. Och en del kanske tyckte att den påminde om klänningen som världsstjärnan Madonna bär i videon till den kända låten Material Girl.

Klänningen matchades med ett diadem med klarblåa akvamariner, ett diadem som har tillhört hennes faster Hagasessan Margaretha. Förutom den eleganta rosa klänningen och det vackra diademet så hyllades även Madeleines Nobelfrisyr av flera frisörer. En del hade dock hoppats på att hon skulle bära utsläppt hår och visa sina vackra hollywoodlockar. Men de var nog få som blev besvikna när kungafamiljen gled in i Konserhuset och Madeleine visade sig.

Annons
Annons

Här är de bästa Nobelbilderna på Madeleine!

 

Annons

Prinsessan Madeleine är bara hemma i Stockholm i några dagar men hon har pressat in många intressanta inslag i sitt kungliga schema under den här tiden. Under måndagen delade hon ut Childhood-priset, med mamma drottningen, och efter Nobelbanketten väntar ju även kungens middag på slottet. Och då får vi alltså se prinsessan Madeleine i en ny galaklänning! Vi längtar!

Foto: TT, Sara Friberg/Kungahuset.se

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “7 magnifika bilder på prinsessan Madeleine under Nobel”

 1. Gilla skriver: 10 december, 2019

  Snyggt.


 2. ludde skriver: 11 december, 2019

  Stil och elegans. Underbar klänning.


 3. Anna skriver: 11 december, 2019

  Och Madonnas klänning är en kopia av den klänning som Marilyn Monroe bar när hon sjöng “Diamonds are a girl’s best friend” ur filmen “Gentlemen prefer blondes” : https://en.wikipedia.org/wiki/Marilyn_Monroe%27s_pink_dress


  1. J.gmail.com skriver: 11 december, 2019

   Exakt! Varför hänvisar de till Madonna istället för till Marilyn?


 4. Leo skriver: 11 december, 2019

  Stilfull o vacker klänning!


 5. Helene skriver: 11 december, 2019

  Madeleine vet vad stil innebär. –Stil kan inte köpas med pengar, det är något som kommer inifrån. Man ser vem som aldrig når den nivån.


 6. papaveran skriver: 11 december, 2019

  Vackert Madeleine ! 🥀


 7. PernillaA skriver: 11 december, 2019

  tycker inte klänningen är särskilt snygg bortsett från färgen;Madeleine klär däremot mycket bra i diademet


 8. Lena skriver: 11 december, 2019

  Årets Madeleine var en väldigt vacker, smakfull, elegant uppenbarelse och väldigt ’rätt’ på Festernas Fest! Klänningen var sååå tjusig med dess tyg och detaljer! Drottningen och prinsessan Sofia var också precis så fina och kungliga som man bara önskar vid denna fest! Ska bli jättekul att se vad alla fyra kungliga kvinnor bär i kväll !


 9. Lena skriver: 11 december, 2019

  Mycket vackert, prinsessan Madeleine ! Klänningens tyg och detaljer var verkligen elegans i topp! Tiaran, frisyren och make up kompletterade verkligen! Drottningen och prinsessan Sofia var också väldigt tjusiga ! Det ska bli spännande att se vad de bär i kväll – de fyra kungliga kvinnorna !


 10. Daga skriver: 17 december, 2019

  Ja o
  Vad elegant hon är!Ingen i världen kan bära upp en aftontoalett som hennes höghet Madeleine.Med sitt varma leende känns hon så gedigen och folklig.Vilken stil och vilken grace.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar