Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

7 magnifika bilder på prinsessan Madeleine under Nobel

10 dec, 2019, 23:20 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Prinsessan Madeleine gjorde entré i en rosa klänning från Angel Sanchez och hennes frisyr hyllades av frisörer. Här är de bästa bilderna på prinsessan under Nobelfesten 2019!
Annons
Här är snackisarna från Nobelfesten 2019Brand logo
Här är snackisarna från Nobelfesten 2019

Prinsessan Madeleine gjorde en kunglig comeback på Nobelfesten 2019, men hon anlände till Nobelbanketten utan sin man, då Chris O’Neill är kvar i Florida. Margareta Thorgren, som är hovets informationschef, berättade för Svensk Damtidning tidigare under kvällen att Chris är i Florida och tar hand om parets tre barn – Leonore, Nicolas och Adrienne.

Under Nobelfesten bar Madeleine en knallrosa klänning, från Angel Sanchez. Och en del kanske tyckte att den påminde om klänningen som världsstjärnan Madonna bär i videon till den kända låten Material Girl.

Klänningen matchades med ett diadem med klarblåa akvamariner, ett diadem som har tillhört hennes faster Hagasessan Margaretha. Förutom den eleganta rosa klänningen och det vackra diademet så hyllades även Madeleines Nobelfrisyr av flera frisörer. En del hade dock hoppats på att hon skulle bära utsläppt hår och visa sina vackra hollywoodlockar. Men de var nog få som blev besvikna när kungafamiljen gled in i Konserhuset och Madeleine visade sig.

Annons

Här är de bästa Nobelbilderna på Madeleine!

 

Prinsessan Madeleine är bara hemma i Stockholm i några dagar men hon har pressat in många intressanta inslag i sitt kungliga schema under den här tiden. Under måndagen delade hon ut Childhood-priset, med mamma drottningen, och efter Nobelbanketten väntar ju även kungens middag på slottet. Och då får vi alltså se prinsessan Madeleine i en ny galaklänning! Vi längtar!

Foto: TT, Sara Friberg/Kungahuset.se

Annons