Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bordsgrannens beteende får Victoria att reagera – flyttar på sig: "Vad gör han?"

12 dec, 2022, 11:30 
Ibraheem Alsalman

Det här missade många tv-tittare!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
EXKLUSIVT! Nobelspecial 2022: Allt om festernas fest – det du inte fick se i tvBrand logo
EXKLUSIVT! Nobelspecial 2022: Allt om festernas fest – det du inte fick se i tv

Nobelfesten gjorde storslagen comeback sedan pandemin och det blev sannerligen en storartad succé helgen i genom! Ingen åkte hem besviken, det kan man lugnt konstatera.

Kvällen bjöd på vackra tal, fantastisk mat och magnifika kreationer; med klänningar som det kommer pratas om lång tid framöver.

Alla våra kungligheter fullständigt strålade. Kronprinsessan Victoria hade på sig en rosa sidendröm skapad av Camilla Thulin. Med draperat liv och en riktigt vid och storslagen kjol förde klänningen tankarna till en riktig filmstjärna.

– Jag blev helt häpen när jag fick se henne i klänningen igår. Fantastisk kreation! Och då har vi ändå sett Victoria i ett antal Nobelkreationer. Jag skulle nog säga att den här kommer gå till historien som en av de finaste hon har haft, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Annons

Bordsgrannens beteende får Victoria att reagera – flyttar på sig: "Vad gör han?"

Vid hennes sida hade hon på ena sidan Svante Pääbo, nobelpristagare i fysiologi eller medicin. Som de andra männen i salen hade Pääbo frack, men till skillnad mot de andra manliga pristagarna hade han prytt den med Hans Majestät Konungens medalj i 12:e storleken, som Pääbo mottog år 2012.

På andra sidan satt nobelpristagaren i fysik, Alain Aspect. Han var med andra ord placerad mellan drottning Silvia och kronprinsessan Victoria.

Och det var just Aspect som snodde en liten rubrik under kvällen. Han hade nämligen på sig en Apple Watch som kronprinsessan var väldigt nyfiken på. Om man kollar sändningen i SVT noga så ser man hur kronprinsessan lutar sig och lyssnar intensivt på vad Alain Aspect har att säga. Av allt att döma blev hon imponerad av vad klockan har för smarta funktioner som underlättar vardagen.

Samtidigt väckte deras diskussion uppmärksamhet på sociala medier och många undrade vad Aspect höll på med.

"Vad gör han?", undrade en tittar och syftade på den ivriga viljan att visa upp klockan.

Annons