Dessa smycken glittrar på kungligheterna under Nobel 2018

Dessa smycken glittrar på kungligheterna under Nobel 2018
NU GRATIS

Nobel 2018 har dragit igång. Vi har samlat vilka tiaror, diadem och garnityr som bärs av Silvia, Victoria, Sofia och Christina!

Allt som glimmar är inte guld. Det kan vara diamanter, ametister, safirer och smaragder också!

Nobelfesten med prisceremoni och efterföljande bankett är den pampigaste händelsen under året för den kungliga familjen. Då ska allt sitta som en smäck. Klänningen, håret, skorna. Och som den glammiga pricken över i finns smyckena. Tiaror, diadem, armband. Smycken som sprakar av glitter som om de vore från en annan värd. Och nu vet vi vilka smycken som drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prinsessan Sofia och prinsessan Christina valt att plocka ur det kungliga smyckeskrinet.

Drottning Silvia bär för kvällen drottning Sofias diadem, Vasaörhängena, ett smaragdhalsband samt en smaragdbrosch. På armen syns ett armband från kronjuvelerna.

Drottning Silvia bär drottning Sofias diadem, Vasaörhängena, ett smaragdhalsband samt en smaragdbrosch

Kronprinsessan Victoria bär prinsessan Sibyllas diadem, samt briljantörhängen och en briljantbrosch.

Kronprinsessan Victoria bär prinsessan Sibyllas diadem, briljantörhängen och en briljantbrosch
Kronprinsessan Victorias smycken under Nobel 2018

Prinsessan Sofia bär ett privat halsband samt privata örhängen. Hon bär även sitt privata diadem, det hon fick inför sitt bröllop då hon blev prinsessa av Sverige. Denna gång hade prinsessan

Prinsessan Sofia bär privat halsband, privata örhängen och även sitt privata diadem

Prinsessan Christina bär Karl Johan-diademet.

Silvias favorit

Just Sofias diadem är ett av drottning Silvias favorit. Hon bär det ofta och gjorde det även förra året under Nobel. Då men andra örhängen och ett annat halsband.

Förra året bar drottning Silvia drottning Sofias diadem

Förra året bar drottning Silvia drottning Sofias diadem.

Läs mer

Titta in i kungligheternas smyckeskrin under Nobel!

Svenska folket slår fast: Victoria är drottningen av Nobel!

Se alla Madeleines klänningar på Nobel – från 2000 till 2017

Foto TT

ANNONS


Halsband Glam glam Syster P, finns i två olika färger
Långt halsband med vackert infattad rosenkvarts eller grön aventurine. Stenen är oregelbundet formad och facetterad i geometriskt mönster med start i mitten vilket ger en särskild lyster åt stenen. Vid stenen hänger en liten fjäderberlock. Hela halsbandet är gjort i sterling silver, pläterat med 18K guld.

Gå till shoppen

Halsband med rosa sten Bisou
Ett vackert halsband med en rosa sten från svenska märket Bisou. Halsbandet är guldpläterat och 40 cm långt. Kommer i en vacker ljusrosa ask med insida av lyxig sammet. Fint att matcha med vårt guldpläterade hjärtarmband med rosa sten!

Gå till shoppen

Hjärtarmband med rosa sten Bisou
Ett gnistrande vackert armband från svenska märket Bisou. Armbandet är guldpläterat och prytt med fyra hjärtan och en rosa sten. Kommer i en vacker, ljusrosa ask med insida av lyxig sammet. Fint att matcha med vårt guldpläterade halsband med rosa sten!

Gå till shoppen

Guldpläterat stjärnarmband Bisou
Ett vackert armband från svenska smyckesmärket Bisou. Armbandet är guldpläterat och prytt med fem stjärnor. Kommer i en vacker ask i en gråblå färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen