Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Klänningsspecial! Alla gånger Madeleine har strålat på Nobelfesten

29 nov, 2018, 10:00 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan madeleine
Vid årets Nobelfesten och kungens middag kommer vi tyvärr inte att få njuta av prinsessan Madeleine och hennes pampiga klänningar. Men misströsta inte! Vi har samlat hennes senaste outfits i en stor klänningsspecial!
Annons

Nu är det inte långt kvar till årets pampigaste fest – Nobelfesten! Den 10 december får vi äntligen se alla kungligheter glänsa i Blå hallen men trots all stjärnglans kommer prinsessan Madeleines frånvaro att påverka årets fest. Hennes exklusiva smycken och maffiga hollywoodlockar tillför alltid det där lilla extra. Och det är alltid lika roligt att se vilken designer hon väljer att bära. Låt oss titta på hur hon ha sett ut tidigare år!

Från brudklänning till gravid-glamour

2012 gjorde Madeleine Nobel-entré i en ärmlös klänning från Angel Sanchez. Klänningen var i själva verket en brudklänning(se nedan).

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Madeleine nobel
På Nobelfesten år 2012 såg prinsessan Madeleine ut så här. Håret var dessutom färgat i en mörkare nyans.

2013 efter missade Madeleine festligheterna men året efter bar hon en klänning i silkesorganza och italiensk tyll från Fadi El Khoury.

Annons
Prinsessan Madeleine nobelf
Madeleine i den svensk-libanesiska designern Fadi el Khoury.

2015 fortsatte Madeleine på samma design-spår. Det här gången hade Fadi el Khory designat en stålgrå klänning åt prinsessan. Den grå klänningen, med klädda knappar och transparenta armar, matchade fint med kronprinsessan Margarethas diadem med akvamariner.

Prinsessan Madeleine nobel
År 2015, även här iklädd Fadi El Khoury.

 

Annons
Prinsessan Madeleine nobel
Kronprinsessan Margaretha diadem är en av Madeleines favoriter ur det kungliga smyckeskrinet.

Tredje gången gillt! År 2016 valde Madeleine återigen Fadi el Khoury och det var många som blev knockade när hon klev in i Konserthuset iklädd den rosa pang-blåsan! Överdelen är sydd i ett organzaliknande tyg och den maffiga kjolen med blommor.

Prinsessan Madeleine nobel
Det blev ett riktigt wow-ögonblick när Madeleine gjorde entré i denna prinsessdröm.

Förra året var prinsessan Madeleine endast med under prisutdelningen. Detta berodde på att hon var gravid med Adrienne och därför hade svårt att klara av en fyra timmar lång middagssittning. Men i Konserthuset fick vi se henne i en klänning från brittiska Seraphine som gör gravidkläder. Clutchen kommer från Bottega Veneta och i håret bar hon ametistdiademet.

Annons
Prinsessan Madeleine nobel
Prinsessan Madeleine i Konserthuset, 2017.

Och på kungens middagm dagen efter, bar hon en ljusrosa skapelse från Elie Saab, som hon även bar på prins Carl Philip och prinsessan Sofias bröllop.

Prinsessan Madeleine nobel
Prinsessan Madeleine på kungens middag, 2017.

Läs mer

Foto: IBL

Annons