Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines kärlekshyllning till Chris under Nobel

11 dec, 2019, 22:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan madeleines kärlekshyllning till chris under nobel 2019
Madeleines Nobel-look fick rungande applåder när hon skred in på kungens middag för pristagarna. Men det var få som upptäckte hennes dolda kärlekshyllning till Chris!
Annons

Prinsessan Madeleine strålar under kungens Nobelmiddag på Kungliga slottet. Hon bär en otrolig klänning från Ida Sjöstedt, med nougatfärgad sidenduchesse och ett ytterlager i blekrosa tyll. Men det är förstås en person som fattas Madeleine ikväll. Maken Chris O’Neill är kvar hemma i Florida med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

Madeleines fina kärleksgest till Chris O’Neill

Men Madeleine gör ändå en dold kärlekshyllning till Chris, denna Nobelkväll. Den som är uppmärksam ser säkert att hon har valt att bära sitt privata bröllopsdiadem. En tydlig gest som får oss minnas den fantastiska vigseln mellan Madeleine och Chris, år 2013.

prinsessan madeleines kärlekshyllning till chris under kungens middag 2019
Prinsessan Madeleine bär sin bröllopstiara på kungens Nobelmiddag.

Så här såg det ut när Madeleine bar sin bröllopstiara under kärleksdagen, den 8 juni 2013. Hon är lika vacker i dag som hon var då. Och valet av tiara är förstås en urgullig blinkning till Chris, som just nu befinner sig på andra sidan Atlanten.

prinsessan madeleine chris o'neill bröllop

Foto: TT

Annons