Madeleines klänning på kungens Nobelmiddag 2019

prinsessan madeleines kungens nobelmiddag 2019
Madeleine gör i år kunglig comeback på Nobel! Prinsessan är hemma från Florida och här kommer de första bilderna på hennes klänning från kungens Nobelmiddag på slottet.
Annons

Festligheterna fortsätter! Slottet står redo att ta emot alla gäster som är inbjudna till kungens Nobelmiddag i Karl XI:s galleri. Kungafamiljen har precis gjort entré och prinsessan Madeleine är nog den som blir mest fotograferad ikväll. Hon gör Nobel-comeback och skrider in i en galaskrud med hög glamourfaktor! Se de första bilderna på prinsessan Madeleines andra Nobelklänning.

Annons

Svensk Damtidning kan avslöja att Madeleine bär en klänning från svenska Ida Sjöstedt, ateljé Birgitta Jonsson.

Klänningen är uppbyggd i nougatfärgad sidenduchesse som dubblerats på organza. Ytterlagret i blekrosa tyll har handsydda blomsterbroderier i silver och benvitt. Livet är figursytt med kort ärm, liten krage och markerad midja. Kjolen har en slank siluett framtill som övergår till ett böljande släp.

Annons

Första bilderna på Madeleines Nobelklänning

Ja, Florida-sessan gör oss aldrig besvikna. Hennes bländande leende och skimrande glow är precis vad Sverige behöver i december. Dock saknar vi förstås maken Chris O’Neill. Prinsessmaken är inte med i Stockholm den här gången utan stannade kvar i Florida med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

nobel prinsessan madeleine klänning

Prinsessan Madeleine har haft några fantastiska dagar i Sverige. Besöket började med ett Childhood-möte följt av ett den stora Childhood-galan i Solna. Att arbeta tillsammans med mamma Silvia är det bästa Madeleine vet. De utgör ett otroligt bra team och Silvia är förstås otroligt över att ha sin yngsta dotter hemma.

Här är Madeleines egna ord om Sverige-vistelsen:

Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Glad att vara i Sverige och att få fira vetenskapliga framsteg vid årets Nobelfest. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

Ett inlägg delat av Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden)

Förra året tackade Madeleine nej till Nobelfesten för att familjen precis hade flyttat till Florida. Hovets informationschef Margareta Thorgren förklarade att de ville etablera sig i landet och därför inte hade möjlighet att flyga hem, just vid den tidpunkten. Så här såg det ut när Madeleine var med på Nobelfesten för två år sedan.

Prinsessan Madeleines Nobelklänning 2017.
Prinsessan Madeleines i Konserthuset 2017.

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Madeleines klänning på kungens Nobelmiddag 2019”

 1. Christina skriver: 11 december, 2019

  Madeleine och drottningen är alltid de elegantaste i svenska kungahuset .
  Madeleine har faktiskt ett sinne för stil och klär sig rätt vid varje tillfälle .


 2. Anna skriver: 12 december, 2019

  Så snygg klänning, men frågan är när bär dom klänningarna nästa gång?


 3. Helene skriver: 13 december, 2019

  Madeleine i Ida Sjöstedt.–Ida Sjöstedts kläder är överlag mycket vackra. Passar även en icke “kunglig plånbok”. Personligen älskar jag Ida Sjöstedts kläder.


 4. Daga skriver: 16 december, 2019

  Madeleine kom till Sverige visade upp två Urtjusiga aftontoaletter och kungshusets tiaror.Bra gjort och vilka leenden och vilken glans över nobelmiddagarna.Som vi har saknat hennes kungliga höghet! Ingen kan som hon möta människor med sitt naturliga och varma sätt.Nu är hon väl tillbaka i Florida.Daga


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar