Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines klänning på kungens Nobelmiddag 2019

11 dec, 2019, 19:44 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan madeleines kungens nobelmiddag 2019
Madeleine gör i år kunglig comeback på Nobel! Prinsessan är hemma från Florida och här kommer de första bilderna på hennes klänning från kungens Nobelmiddag på slottet.
Annons
Här är snackisarna från Nobelfesten 2019Brand logo
Här är snackisarna från Nobelfesten 2019

Festligheterna fortsätter! Slottet står redo att ta emot alla gäster som är inbjudna till kungens Nobelmiddag i Karl XI:s galleri. Kungafamiljen har precis gjort entré och prinsessan Madeleine är nog den som blir mest fotograferad ikväll. Hon gör Nobel-comeback och skrider in i en galaskrud med hög glamourfaktor! Se de första bilderna på prinsessan Madeleines andra Nobelklänning.

Svensk Damtidning kan avslöja att Madeleine bär en klänning från svenska Ida Sjöstedt, ateljé Birgitta Jonsson.

Klänningen är uppbyggd i nougatfärgad sidenduchesse som dubblerats på organza. Ytterlagret i blekrosa tyll har handsydda blomsterbroderier i silver och benvitt. Livet är figursytt med kort ärm, liten krage och markerad midja. Kjolen har en slank siluett framtill som övergår till ett böljande släp.

Första bilderna på Madeleines Nobelklänning

Ja, Florida-sessan gör oss aldrig besvikna. Hennes bländande leende och skimrande glow är precis vad Sverige behöver i december. Dock saknar vi förstås maken Chris O’Neill. Prinsessmaken är inte med i Stockholm den här gången utan stannade kvar i Florida med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

nobel prinsessan madeleine klänning

Prinsessan Madeleine har haft några fantastiska dagar i Sverige. Besöket började med ett Childhood-möte följt av ett den stora Childhood-galan i Solna. Att arbeta tillsammans med mamma Silvia är det bästa Madeleine vet. De utgör ett otroligt bra team och Silvia är förstås otroligt över att ha sin yngsta dotter hemma.

Här är Madeleines egna ord om Sverige-vistelsen:

Förra året tackade Madeleine nej till Nobelfesten för att familjen precis hade flyttat till Florida. Hovets informationschef Margareta Thorgren förklarade att de ville etablera sig i landet och därför inte hade möjlighet att flyga hem, just vid den tidpunkten. Så här såg det ut när Madeleine var med på Nobelfesten för två år sedan.

Prinsessan Madeleines Nobelklänning 2017.
Prinsessan Madeleines i Konserthuset 2017.

Foto: TT

Annons