Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Sofia inspirerades av Madeleine Nobel-look

11 dec, 2018, 10:00 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan sofia prinsessan madeleine nobel
Prinsessan Sofia bjöd på en annorlunda Nobel-look! Men hon kan ha hämtat inspiration från svägerskan Madeleine.
Annons

Prinsessan Sofia överraskade med sin Nobel-look. Den röda klänningen, från Zetterberg couture, har hon varit med och designat själv och det tighta halsbandet är inte taget ur det kungliga smyckesskrinet utan ett privat från märket LWL Jewelry. Men trots den oväntade aftonklädseln kan Sofia faktiskt ha hämtat inspiration från en annan prinsessa – nämligen Madeleine! År 2002 bar Madeleine nämligen röd klänning och ett tight halsband. Minns ni?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prinsessan madeleine nobel
Prinsessan Madeleine på Nobelfesten år 2002.

Lika tighta halsband

Det ska bli spännande att få se vad modemaffian ger Sofia för betyg. De var ju nämligen inte bara positiva reaktioner efter Madeleines Nobel-entré. En del menade nämligen att klänningens urringning var för djup. Någonting man inte kan hävda i Sofias fall. Däremot påminner halsbanden om varandra. Och precis som Madeleine så har Sofia toppat sin klädsel med pärlörhängen.

Läs mer

Foto: TT, IBL

Annons