Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Samtidigt i Florida – det här gör prinsessan Madeleine just nu

10 dec, 2018, 16:05 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan madeleine nobel
Snart drar Nobelfesten igång! Men Madeleine får följa festligheterna på distans. Vi har pratat med hovet som vet vad prinsessan gör just nu.
Annons

Nobel-yran är total. Den högtidliga banketten i Stadshuset är igång och nu får kungligheter och pristagare chansen att konversera över Nobel-servisen. Men en av prinsessorna är saknad ikväll. Madeleine har nämligen valt bort den långa flygresan och kommer först hem nästa vecka.

– Prinsessan Madeleine är med barnen och planerar och förbereder sin resa hem till Stockholm nästa vecka. Hon ser fram emot att fira drottningens födelsedag och jul i Sverige, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och visst saknar vi Madeleines hollywoodlockar och extravaganta afton-klädsel. Se hennes tidigare klänningar här!  Tur är väl att vi får se henne på drottningens stora födelsedagsseminarium nästa vecka. Förra året var Madeleine endast med under prisutdelningen i Konserthuset  – den långa middagssittningen hoppade hon över eftersom hon väntade prinsessan Adrienne.

Annons

Hälsning från Florida

Ibland får vi dock hälsningar från Florida. Madeleine är flitig på Instagram och för några dagar sedan delade hon med sig av en bild på Leonore som uppträder i den klassiska uppsättningen Nötknäpparen.

Prinsessfamiljen verkar ha kommit in i sin amerikanska vardag och man riktig ser hur stolt Leonore är när hon studsar runt i sin tyllkjoll bredvid sina nya kompisar. Och dansintresset delar hon ju med kusinen Estelle som ju går på dansskolan Base23 sedan en tid tillbaka. Och om 12-15 år kommer ju Estelle och Leonore få översätta sina dansvänliga tyllkjolar till riktiga Nobelklänningar!

Läs mer

Foto: IBL

Annons