Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Samtidigt i Florida – detta gör Chris just nu!

10 dec, 2019, 15:26 
Margareta
Vad gör Chris O'Neill medan hans fru Madeleine förbluffar alla på Nobel? Vi har svaret!
Annons

28 grader, sol och ett lätt molntäcke. Det är vad som väntar Chris O’Neill och de tre kungliga barnen Nicolas, Leonore och Adrienne när ögonen öppnas för en ny dag i deras hem i Miami. För barnen är det en vanlig dag. En dag med skola och aktiviteter. Nicolas spelar ju fotboll och Leonore går i dans. Men i Sverige, för mamma Madeleine, är dagen raka motsatsen.

Medan Chris tar sig an kaoset som kommer med att klä tre barn svidar prinsessan Madeleine om till dagens arbetskläder. Galaklänning med extra allt. Ovärdeliga diamanter. Ett diadem, tungt tungt. Och ett hårsvall skapat av en av de bästa från salongen Björn Axén.De allra flesta svenskar är jublande glada över att Madeleine kom hem till Nobel. Den kungligaste av fester måste självklart förgyllas med den elegantaste av prinsessor. Men vad gör Chris O’Neill samtidigt, och kommer han på något vis följa festen?Madeleines alla Nobelklänningar – från 2000 till 2017Läs mer

Annons

– Chris befinner sig i Florida och tar hand om parets tre barn. Han följer troligtvis Nobelfestligheterna via prinsessan Madelene, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Chris O’Neill har varit med under Nobelfesten förr, och då fått visa prov på hur han klarar av att samtala med några av världens smartaste personer. Han klarade det galant, men har inte upprepat Nobeluppdraget allt för många gånger. Och nu när paret har tre barn och bokstavligen bor på andra sidan jorden är det självklart bökigt att flytta hela hopen med flyg innan barnen blivit helt jullediga.

Annons