20 år efter Notting Hill – så ser Hugh Grant ut idag

13 feb, 2019, 19:00 
https://image.svenskdam.se/ellen-svartvit1-200x200.jpg.jpg?imageId=5471140&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Ellen Myrgård Lindén
hugh grant Anna Eberstein
Det bruna hårsvallet är något grånat men det charmiga leendet är detsamma!
Annons

”I’m also just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.” I år är det 20 år sedan filmen Notting Hill hade premiär och Hugh Grant blev filmvärldens romcom-kung nummer ett. Ja, runt milleniumskiftet blev Hugh Grant rosad världen över och trots att han idag har fyllt 57 år så är det många som minns honom som den unge bokhandlaren som, mot alla odds, inleder en relation med den karismatiska filmstjärnan Anna Scott (spelad av Julia Roberts). Sedan 1999 har Hugh Grant medverkat i en rad filmer och tv-serier och han har dessutom blivit pappa till fem barn. Två med expartnern Tinglan Hong och tre med hans nuvarande kärlek, svenskan Anna Eberstein från Sundsvall.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Paret bor i London och de har också en sommarbostad i skånska Torekov. Den 25 maj, förra året, gifte de sig och hade en enkel ceremoni i Chelsea. Anna har en bakgrund som tv-producent och träffade Hugh på en fest för sex år sedan. Och enligt personer på festen sa det klick direkt!

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Hon är en fantastisk mamma, har Hugh kärleksfullt sagt om sin Anna.

Hugh och Anna har varit ganska hemliga med sin relation men sedan de blev äkta makar har de börjat visa sin kärlek mer öppet. Häromveckan dök de till exempel upp på SAG Awards, Screen Actors Guild, i Los Angeles. Och visst ser de kära ut?

hugh grant
Hugh Grant, 57, med hustrun Anna Eberstein, 39.

Läs mer

Foto: TT

Annons