Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

22-åringens panik – fick stöd av Soldoktorn: "Ska jag dö så här?!"

19 feb, 2022, 09:00 
Jacob Johannesson
Soldoktorn och Lisa Ajax.
Soldoktorn och Lisa Ajax.

Lisa Ajax fick panik i tv-programmet The Island. Då fick hon värdefullt stöd av Mikael "Soldoktorn" Sandström.

Annons
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!Brand logo
Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!

"Soldoktorn" Mikael Sandström brukar vanligtvis förknippas med Nyhetsmorgon, men nu är läkaren aktuell i ett annat tv-program. Den folkkära TV4-profilen är en av deltagarna i "The Island" där flera kända svenskar åker till en öde ö där de ställs inför flera tuffa utmaningar.

Deltagarna måste klara sig helt själva, helt utan någon hjälp. I det andra avsnittet tvingades gruppen simma över ett sund. Då brast det fullständigt för artisten Lisa Ajax, 22.

– Inom mig har jag panik. Jag hoppas att det inte kommer någon krokodil, allting går igenom mitt huvud, säger hon samtidigt som hon kliver ner i vattnet.

– Vad fan har jag gett mig in på? Ska jag dö så här?, fortsätter hon när simmar i havet tillsammans med de andra deltagarna.

Soldoktorns stöd till Lisa Ajax

Men den unga artisten får stöd, från ingen mindre än "Soldoktorn" Mikael Sandström.

48-åringen, med erfarenhet från tv-programmet Robinson, simmar bakom Ajax hon försäkrar henne att han håller koll på om något skulle dyka upp under henne.

Annons

Mikael Sandström har tidigare sagt att han orolig inför programmet ska sändas.

– Det finns nog några gräl, eller gränsfall till gräl där man har olika uppfattning, säger Mikael Sandström till Expressen och fortsätter:

– Det är lite nervöst.

Övriga svenskar som finns med i programmet är skidlegendaren Thomas Wassberg, komikerna Klas Eriksson, mångsysslaren Magdalena Graaf, krögaren Danyel Couet och realitystjärnan Maria Montazami.

Annons