Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

ABBA-Bennys son Peter, 60 är kusligt lik sin pappa – träder fram på ny bild

26 feb, 2024, 06:00 
ABBA-legendens son är en kopia av sin pappa. Nu träder han fram på en helt ny bild – och det är nästintill kusligt!
Annons

Tillsammans utgör Benny, Björn, Agnetha och Anni-Frid ett av tidernas största band – ABBA. Efter att ha lagt projektet på is gjorde de storartad comeback 2021, och det råder forfarande total ABBA-feber i hela världen.

Och trots att de är några av världens kändaste personer har ABBA-stjärnornas familj lyckats flyga de flesta förbi. Däribland Benny Anderssons son Peter Grönvall, som är något av en kopia av sin far.

ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!Brand logo
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

Så lever Benny Anderssons förstfödda son Peter Grönvall idag

Musikgenerna är starka i familjen Andersson, och Bennys son Peter har onekligen gått i sin fars fotsteg. Peter är Bennys förstfödda son, som han fick ihop med Christina Grönvall ynka 17 år gammal.

Annons

Idag är Peter Grönvall verksam musiker, men håller betydligt lägre profil än sin världsstjärna till far. Han har skrivit flera bidrag till Melodifestivalen och varit en del av banden Peter’s Pop Squad, Sound of Music och One More Time.

Han har också precis som sin pappa hittat kärleken på jobbet. I alla tre band spelade han ihop med hustrun och stjärnan Nanne Grönvall, och det är också till henne han skrivit tre bidrag till Melodifestivalen. De har varit gifta sedan 1994 och har två barn ihop.

När Peter fyllde 60 år i somras passade Nanne på att kärlekshylla honom rejält på Instagram:

– I 36 år har vi varit tillsammans och dessutom jobbat ihop i 43 år. Över halva våra liv - och det blir bara allt starkare vänskap och kärlek med åren. Tack för att du finns i mitt liv. Love u to the moon and back!

Benny Anderssons son Peter Grönvall träder fram på ny bild

Peter sysslar fortfarande med musik, men håller sig fortsatt i bakgrunden. Han brukar nämligen göra hustrun sällskap på scen och spela keyboard i hennes band!

Då och då fastnar han på bild, om han gör Nanne sällskap ute på vimmel eller på scen. Och nu har han trätt fram på nytt! I mitten av februari hade Nanne Grönvall premiär för showen Nanne the best - The music of Tina Turner på Hamburger Börs i Stockholm, och givetvis var Peter med.

På de nya bilderna blir det verkligen tydligare än någonsin att han är en kopia av sin pappa Benny Andersson – ja, det är nästan kusligt!

Nanne och Peter Grönvall.
Nanne och Peter Grönvall.Karin Törnblom/TT
Nanne Grönvall sjunger på scen, maken Peter Grönvall spelar keyboard
Titta noga så ser du Peter på keyboard!Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons