Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

ABBA-Björns känslosamma besked berör på djupet – efter alla år i rampljuset

30 apr, 2024, 05:30 
ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus delar med sig av ett känslosamt besked till sina följare på Instagram.
Annons

Det råder ständigt ABBA-hysteri i Sverige, men just i år har det drabbat oss lite mer än vanligt. Det är ju ett jubileumsår, hela 50 år har gått sedan de kammade hem vinsten i Eurovision song contest med låten Waterloo.

Nu blickar stjärnan Björn Ulvaeus tillbaka i tiden – med ord som minst sagt berör följarna.

5 saker du inte visste om Björn UlvaeusBrand logo
5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus

Björn Ulvaeus hyllning till bortgångne vännen

Björn Ulvaeus är den av Abborna som är allra mest aktiv på sociala medier, och som vi ser och hör mest av. Ja, det är Björn vi oftast ser ute på röda mattor och han engagerar sig gärna i olika samhällsfrågor.

Annons

Vid sidan av karriären lever Björn ett bekvämt liv ihop med den relativt nya kärleken Christina Sas, i en rymlig våning belägen på en av Stockholms allra tjusigaste adresser.

De har också fått tillökning – i form av en liten hundvalp! Ja, labradoodlen Hansi har snabbt blivit en fan-favorit på Björns Instagram, som följarna inte kan få nog av. Hansi har fått sitt namn efter Björns vän Hansi Schwartz, som spelade ihop i bandet Hootenanny Singers. Han gick bort 2013 bara 70 år gammal.

Björn Ulvaeus med hundvalpen Hansi
Björn och Hansi.Foto: Instagram
Annons

Björn Ulvaeus känslosamma besked berör

Därför är Hansi givetvis med på Björns nya Instagram-bild, där han också delar med sig av ett känslosamt besked. Björn befinner sig nämligen långt ifrån den glammiga lägenheten i Stockholms innerstad, och sitter framför ett charmigt lägenhetskomplex i Västervik.

Men det är inte vilka lägenheter som helst.

– Visste du att Björn skrev sin första låt i det här huset i Västervik när han var bara 12 år gammal?, lyder nämligen bildtexten.

Annons

Tänka sig – när Björn satt här som tolvåring hade han ingen aning om att han en dag skulle bli en av landets – och världens, främsta musiker.

I kommentarsfältet strömmar reaktionerna in av fans som berörs av historiens vingslag.

Foto: TT

Annons