Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Abba-stjärnans nya lyxpryl får vännerna att reagera – svindlande prislappen

11 jul, 2022, 12:00 
Tommy Körberg och ABBA

Mamma Mia!
Benny Andersson dök upp i ett lyxplagg med en svindlande prislapp.

Annons
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!Brand logo
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

I slutet av maj hade den nya ABBA voyage premiär i London. Kungligheter och kändisar hade sökt sig till den brittiska huvudstaden för att få se den omtalade digitala showen.

Även kungen och drottning Silvia dök upp under kvällen för att hedra de svenska popikonerna. Som så många andra hade de sin personliga favoritlåt, även om låtvalet kanske inte var helt oväntat.

– Dancing queen. Den kommer som en chock, pang! Den har fortsatt varit lika bra under alla dessa år, den är fantastisk. Den sitter som gjuten, sa kung Carl Gustaf till Sveriges Radio.

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia
Kung Carl Gustaf och drottning Silvia var stiligt klädda under premiären av Abba Voyage.

Tommy Körbergs reaktion: ”Jävligt kul”

Kvällen bjöd dessutom på en glamourchock. Inte minst hade artisterna Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson klätt upp sig ordentligt.

Annons

Benny Andersson hade kvällen till ära valt en spexigare outfit och stack verkligen ut med sin blomster-mönstrade kaftan. Artisten Tommy Körberg var på plats och var tagen över vad han fick bevittna.

–Det var ett spektakel, jävligt kul, det var blandad godis. Kul att se människor, alltså de här riktigt hardcore-fansen, de är ju helt galna. Nej men det var bra, snyggt ljus… Det var väldigt berikande och jävligt kul att se helt enkelt, sa han till Nöjeslivet.

Svindlande prislappen avslöjad

Men smakar det så kostar det. Benny Anderssons kavaj, som är framtagen av japanska designern Yohji Yamamoto, kostar drygt 105 000 kronor! Det var med andra ord inte bara showen som var påkostad.

När man går runt med ett sånt dyrt plagg vill man förmodligen att omgivningen lägger märke till en. Och det verkar verkligen som att Benny Andersson gjorde succé med sitt klädval.

– Jag fick se hans nya stiliga rock. Den var jävligt snygg, sa Tommy Körberg.

Annons
Benny Andersson
Benny Anderssons kaftan fick Tommy Körberg att reagera.

Foto: TT

Annons