Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin avslöjar okända relationen med Gunde Svan – så är den privat!

19 aug, 2022, 17:30 

Agneta Sjödin och Gunde Svan har jobbat tillsammans i evigheter! Så är deras relation i dag.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Agneta Sjödin, 55, har synts flitigt i tv-rutan den senaste tiden. Tillsammans med artisten Casper Janebrink, 52, har hon rattat Bingolotto under sommaren och delat ut pengar till lyckliga vinnare.

Nu kommer ett riktigt glädjebesked till alla tv-tittare som inte kan få nog av den folkkära profilen. På fredag gör Agneta Sjödin nämligen comeback som programledare i långköraren Fångarna på fortet!

– Det känns som en riktig nytändning att komma tillbaka efter två års uppehåll, säger Agneta Sjödin till Svensk Damtidning och refererar till coronapausen som varit.

Agneta Sjödin avslöjar oväntade relationen

I sedvanlig ordning guidar hon deltagarna genom Fort Bayards katakomber med parhästen Gunde Svan, 60, vid sin sida. Samarbetet sträcker sig över flera decennier – och det gör även vänskapen.

Annons

– Det har alltid funkat så bra mellan mig och Gunde. Vi är som syskon, fast minus bråk. Vi har aldrig några konflikter och funkar otroligt bra ihop, säger Agneta Sjödin och fortsätter:

– Vi brukar säga att vi är som bror och syster. Han har ju inga syskon så jag tror att det är lite kul för honom att låtsas att han har en syster. Vi är så måna om varandra hela tiden och håller hela tiden koll så att den andra har det bra.

Agneta Sjödin
Agneta Sjödin och Gunde Svans relation gränsar till syskonskap.

Så är relationen privat

Det är just under de hektiska inspelningarna som Agneta Sjödin och Gunde Svan brukar finna stöd hos varandra. Däremot blir det inte att de hörs lika ofta privat.

– Vi har varandra på andra sätt, men när vi är på inspelningar tillsammans brukar vi prata om tankar, känslor och funderingar.

I år får de dessutom sällskap av Hollywoodstjärnan Peter Stormare, 68, som spelar gåtställare Kapten Kaboom. Agneta Sjödin säger att det ett rejält tillskott att få in en stjärna i den kalibern.

– Både jag och Gunde är väldigt förtjusta i Peter. Det var precis den medicinen man behövde. Han har så härlig energi Peter.

Agneta Sjödin, Peter Stormare och Gunde Svan
Agneta Sjödin, Peter Stormare och Gunde Svan vägleder tv-tittarna på Fort Boyard i Fångarna på fortet 2022.

Fångarna på fortet sänds fredagar 20.00 i TV4 och TV4 Play.

Annons